tiistai 6. syyskuuta 2011

Hermoromahdus ja hääpuku

Ensimmäinen tuli meikeläiselle ja toinen työkaverille.

Alkoi ahdistaa niin hirveästi yhtäkkiä, kaikki pahimmat skenaariot vaan pyörivät mielessä. Olin ihan varma, että kyseessä ei voi mitenkään olla oikea raskaus, vaan ainoastaan tuulimuna tai kohdunulkoinen. Miten se voikaan olla niin vaikeaa käsittää, että siihen ihan normaaliinkin raskauteen on yhtä suuri mahdollisuus? Onneksi mies osaa kriisinhallinnan perusteet, ja sai minut järkiini. Taas kerran.

Kävin sitten työkaverini kanssa Morsiusgalleriassa katselemassa hänelle pukua ensi kesän häihin. Oi niitä ihanuuksia! Ja niitä alennuksia! Olisin helposti voinut ostaa toisen hääpuvun itselleni! Työkaverini on löysi upean, elegantin luomuksen, joka sopi hänelle kuin sormi nenään. Tuli oikein haikea olo, kun oma puku on jo ostettu.

Siinäpä oli sitten sopivasti apoteekki vieressä, joten meikeläinen kävi ostamassa pari testiä lisää. Kyllä, olen neuroottinen.

Mutta helpotusta sain:


Hormoni on noussut hyvällä tahdilla käsittääkseni :))) 

Juttelin myös rakkaan ystäväni kanssa puhelimessa, ja hän lupasi lähettää minulle dopplerin postissa! Ihanaa! Olen katsellut huuto.netistä dopplereita ja lukenut paljon juttuja (nekin on olevinaan ihan sikavaarallisia sikiölle) puolesta ja vastaan. Nyt täytyy vaan pitää pää kylmänä sen kanssa, tuskin ne sydänäänet ihan tässä vähään aikaan alkavat kuulua. On se kuitenkin helpottavaa, että voi kotona kuunnella toisen pikkuista pumppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!