Kestovaipat

OMAT KESTOVAIPPAPOSTAUKSET

Kestovaippavertailu
(9.8.12)

Kestovaippavertailu vol. 2
(9.10.12)

Kestovaippapostaus vol. 3
(22.5.13)

Miksi kestovaipat?
(10.10.12)

Vaipat pitkäaikaissäilössä
(30.1.14)

Operaatio Bumgeniusten tuunaus
(10.7.13)


LINKKIVINKIT KESTOVAIPPAILUSTA KIINNOSTUNEILLE


Kestovaippayhdistys ry
”Kestovaippayhdistys edistää kestovaippojen käyttämistä Suomessa, tekee kestovaippoja tunnetuksi sekä tukee ja neuvoo kestovaippojen käyttäjiä. ”
http://www.kestovaippayhdistys.fi/


Kestovaippalainaamot
Kestovaippalainaamo on apunasi kestovaippailun aloittamisessa sekä erilaisten vaippojen ja vaippayhdistelmien vertailemisessa. Kestovaippalainaamosta voit lainata vaippoja kotikäyttöön pääsääntöisesti 12 vuorokauden ajaksi. Lainaamoita on ympäri Suomea.
http://www.kestovaippayhdistys.fi/vaippalainaamot/yhteystiedot-alueittain/


Kestovaippainfo
Luotettavaa ja puolueetonta tietoa kestovaippailusta. Ladattava aloittelijan opas, kattava vaippamerkki- sekä vaippamyyjätietokanta. Pesuainevertailu. Keskustelualueelta löytyy apu vaippapulmiin, vertaistukea ja ideoita vaippojen ompeluun sekä kirpputori ja ilmoitustaulu.
http://www.kestovaippainfo.fi/


Harson taittelu origamiksi/vauvakolmioksi 
Selkeät, kuvalliset ohjeet.
http://www.pehemia.com/harson-taittelu-origamiksi-i-65.html


Facebook: Kestovaipat ja kantovälineet kiertoon, (o)sta – (m)yy – (v)aihda
Facebookin aktiivisin kestovaippojen, niiden oheistuotteiden sekä kantovälineiden osto- ja myyntiryhmä. Kaupankäynnin lisäksi ryhmässä keskustellaan paljon aiheeseen liittyen ja aiheen vierestä, vaihdetaan kokemuksia, saadaan ja annetaan vertaistukea. https://www.facebook.com/groups/kestotuotteetkiertoon/


Facebook: Kestovaippayhdistyksen kirppis ja tuki
”Ryhmä on tarkoitettu kaikille kestovaippailusta kiinnostuneille. Ryhmää ylläpitää Kestovaippayhdistys. Ryhmässä kirppistellään vaippoja ja tukihenkilöt neuvovat ja opastavat vaippa-asioissa. Liity ja lue lisää :)” Ryhmässä ilmoitetaan myös eri puolella Suomea järjestettävistä tapahtumista, kuten vaippakahviloista.
https://www.facebook.com/groups/268967406561348/

Facebook: Pirkanmaan kestovaippailijat
"Ryhmä on tarkoitettu kaikille pirkanmaalaisille kestovaippailijoille tai siitä kiinnostuneille. Jutellaan, kahvitellaan, ostetaan ja myydään vaippoja! Annetaan neuvoja ja kysytään niitä sekä jaetaan hyviä osto- ja myyntivinkkejä. Ryhmän avulla aloittelevat kestovaippailijat voivat myös löytää henkilökohtaista "kestovaippavalmennusta" konkareiden tarjoamana."
https://www.facebook.com/groups/PirkanmaanKestovaippailijat/

KESTOVAIPPATAPAHTUMAT PIRKANMAALLA***********************
Kestovaippatapaamiset aina kuun viimeisenä maanantaina Tampereen Napapiirillä (Kaalamonaukio 2) klo 10-13. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Vaihtuvan teeman lisäksi tapaamisissa voi vapaasti myydä/ostaa/vaihtaa kestoilutuotteita. Lisätietoja tapaamisista antaa tampereenvaippalainaamo@gmail.com.

Tulevia teemoja:

  • 28.9. Greendealin edustaja esittelemässä yritystään ja tuotteitaan
  • 26.10 Huippusuosittu pirkanmaalainen vaippayritys Onnikas esittelemässä tuotteitaan
  • 30.11. Vaippapikkujoulut
  • HUOM! Joulukuussa pidämme taukoa tapaamisista :)
***********************

Seuraava kestovaippainfo Tampereella alkuvuodesta 2016. Yksityisiä kestovaippainfoja perhekerhoihin, babyshowereihin jne. voi kysellä Tampereen seudun kestovaippalainaamosta (tampereenvaippalainaamo@gmail.com).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!