tiistai 2. lokakuuta 2012

5kk!

Pikkukarhun viiskuukautispäivä! Hurjaa!

Päivä on mennyt hienosti kiukuttelun ja nukkumisen merkeissä. Flunssa tuli taas Pikkukarhullekin, nenä vuotaa ja yskittää. Yritin aamulla antaa puuroa, mutta se sai aika jäätävän vastaanoton... Kunhan ei vaan menisi tuo räkätauti nyt korviin. Näyttää tosi pahasti siltä, että meillä on jäämässä viides vauvauintikerta väliin :(((

Lupaan, että aivan lähiaikoina saatte lupaamani ASUNTOPOSTAUKSEN! Kuvat on jo otettu, mutta en ole saanut sen siunaamaan rauhaa, että ehtisin tehdä sitä oikein ajatuksen kanssa. Perfektionismi jyllää.

Paljon postausaiheita tulee mieleen aina päivisin, kun pyörin täällä kotona Pikkukarhun kanssa. Ajattelin tehdä postaukset mm...

- kosmetiikasta (meikit, shampoot jne.) 
- ekopesuaineista (mm. astianpesuaine)
- tukastani (koska sitä ei kohta enää ole...)
- lävistyksistä (niillä on jokaisella omat tarinansa ;))
- matkoistani (koska kaipaan niin matkalle)

Ja. Ja. Ja. Paljon kaikenlaisia ideoita. En tietty tiedä, kiinnostaako ketään tosissaan, että millaisella pesuaineella mä nassuni pesen, mutta ainakin saan kirjoittaa jostain muustakin välillä. Tiedän, en luultavasti ole ensimmäinen bloggaaja, joka ko. aiheista tekee postauksen, joten turha tulla inisemään, että olen kopioinut idean joltakin. Näitä kun löytyy kasapäin intter wepin ihmeellisestä maailmasta, eikä niillä tietääkseni ole tekijänoikeussuojaa ;)

Harmittaa vaan, kun mun kamera on niin peeaaäskooaa. Ostin sen ennen Nicaraguaan lähtöä, ja siellä on varmaan vieläkin viismiljoonaa kiloa Nican pölyä ja paskaa sisässä. Ostan joulun jälkeen alennusmyynneistä paremman, jos on pätäkkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!