maanantai 8. lokakuuta 2012

Hyvää kestovaippaviikkoa!

8.-14.10 vietetään kestovaippaviikkoa!

Varsinaisia kestovaippoihin liittyviä tapahtumia ja myyjäisiä näyttäisi olevan tänä vuonna köyhänlaisesti, mutta verkkokauppamaailmassa kestovaippaviikko näkyy sitäkin paremmin. Melkein jokaisella kestovaippoja kauppaavalla verkkopuljulla on jonkinlainen kestovaippaviikkotarjous meneillään! Käykääpäs ihmeessä tsekkaamassa :)

"Tällä viikolla saa hehkuttaa kestoja oikein sydämensä kyllyydestä, poistaa vähintään kaksi ennakkoluuloa ja saada ainakin yksi kaveri kokeilemaan kuinka helppoa ja mukavaa kestoilu onkaan :)"

Kestovaippaviikko Facebookissa

Kaipaatko kestovaippoja, mainioita rinnanlämmittimiä, kestoliivinsuojia, villapöksyjä tai ihania pipoja? Lunatsu valmistaa niitä, rakkaudesta käsitöihin. Lunatsun tarjouksena -25% kaikista varastovalmiista tuotteista tämän viikon ajan!

Iso kiitos Lunatsun kauppiaalle kestovaippamentorina toimimisesta! Ja vastasyntyneelle lainatuista vaipattimista ;)

Kestovaippaviikon kunniaksi yritän huomenna kasata kestovaippavertailun kakkososion, uusia vaipattimia kun on siunaantunut hullunlailla. Hulluksihan nuo kestovaipat ovat meikeläisen tehneet, eniten positiivisessa mielessä.

2 kommenttia:

 1. (tuhannesjasadas kommentointiyritys, tällä kertaa toisella selaimella) :)
  Ihanaa kestovaippaviikkoa sinnekin! Kestovaipat tekee kyllä hulluksi (tavalla ja toisella) ja silloinhan jo alkuunsa varottelinkin sua siitä! Mutta sitä ihailen sinussa, että olet näinkin lyhyessä ajassa saanut ihmisiä innostumaan kestoista ja jaat siitä tietoa ja olet aina niin tietoinen kaikista uutuuksista yms! Kestisten jatkovertailua odotellessa, mutta älä ota turhaan paineita! :) -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Se olikin sun selaimesta kiinni! ;) En ota paineita, eihän mulla muuta tekemistä täällä olekaan kuin koneella istuminen... hyvä, että saan välillä edes pidellä omaa lastani :D

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!