torstai 24. tammikuuta 2013

Sairastelua ja uusia tuotteita

En käsitä, minne viikko on vierähtänyt. Pikkukarhu tuli myös kipeäksi, ja siinä sitä sitten oltiin. Onneksi äitini tuli meille viikonlopun yli meitä hoitamaan. Eilen tultiin sitten tänne mammalaan "jatkohoitoon". Minulla on edelleen kuumetta, mutta onneksi Pikkukarhu tuntui sairastaneen tuon taudin pois nopeasti, ja on nyt täysin oma itsensä. Liekö kuumetta lisännyt ylähampaiden puhkeaminen: olin näkevinäni siellä jotain valkoista, mutta hän ei anna katsoa.

Sain tiistaina keräiltyä itseäni sen verran kasaan, että käväisin keskustassa Ruohonjuuressa sekä Punnitse & Säästä -liikkeessä. Ruohonjuuren nykyiseen liikkeeseen ei nimittäin oikein pääse vaunuilla, niin oli helpompi lähteä käymään siellä, kun mamma toimi lapsenlikkana. Tampereen Ruohonjuuri siis muuttaa, HUOMENNA ON MUUTTOMYYNTI! Kaikki tuotteet -35%! Ja minä olen täällä peräkorvessa ;) Uusi liike tulee likemmäs keskustoria (Stockerin paikalle) ja sinne pääsee myös vaunujen kanssa. Jes!

Menin ensisijaisesti ostamaan luomuhammastahnaa, mutta mukaan tarttui yllättäen muutakin. Meikkejä oli niin huono valikoima tällä hetkellä, etten viitsinyt ostaa vielä mitään. Muutenkin pitäisi vähän kuukletella, että mitä ihmiset ovat sanoneet mistäkin meikkipuuterista ja ripsarista. Pääsääntöisesti luomuripsarit tuntuvat olevan tosi huonosti pysyviä, ikävää...

Kosmetiikkatuotteiden lisäksi kaikkea hyvää nassutettavaa, kuten luomumaissinjyviä ja pitkään himoitsemani bambutiskirätit. Ja huulirasva!

Tästä lähtien pyykit pestään pesupähkinöillä.

Untuvikko -shampoota Pikkukarhulle niihin tilanteisiin, kun tukassa on esim. puuroa...
Hamppu-turve -shampoo kokeiluun itselle.
Vihreä tee & sitrukset suihkusaippuaksi.
Savi & merilevä -kasvosaippua.


Luonnonsavea voi käyttää kasvonaamiona tai syväpuhdistamaan hiuksia/hoitamaan päänahkaa

Sain savi-yrttikasvonaamion kaupanpäällisiksi, kun ostin niin paljon kaikkea -.-

Ja se, mitä oikeasti lähdin ostamaan. 
Fluoriton.

14 kommenttia:

  1. :) Mitenkäs soot nyt tämmöseen päätyny ja innostunu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon jo pidemmän aikaa toivonut, että saisin karsittua turhia kemikaaleja pois elämästäni, mutta vasta nyt on ollut aikaa ja jaksamista tutkia asioita ja panostaa muutokseen :) Siunattu vanhempainvapaa! :D

      Poista
  2. hyvä valinta noi pesupähkinät! ne pesee hyvin ja tekee pyykit pehmeiksi. kannattaa vaan kattoo että ne laittaa kunnollisesti suljettuun pusukkaan ettei niitä kuorenpaloja oo kaikissa pyykeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekan vaippapyykillisen jälkeen olin kyllä tyytyväinen! Laitoin kuoret vanhaan kuukuppipussiin, sen sai kiristettyä tosi tiukalle :)

      Poista
    2. Punnitse ja säästästä saa ainakin tullintorilta oman pesupussin pähkinöille. Jos tulee super likaista pyykkä, niin se pähkinäneste, jota saa muun muassa hyvinvoinnintavaratalosta auttaa ainaki meillä kun sillä pesee ensin ja sitten koneeseen :)

      Poista
    3. Kiitos Elina vinkistä! Täytyypä käydä ostamassa ihan kunnon pähkinäpussi, jos toi kuukuppipussi ei toimi pidemmän päälle. Ja toi pähkinäneste kuulostaa kans hyvältä :) vaikka oonkin vannoutunut sappisappuafani noissa tahra-asioissa.

      Poista
  3. Pesupähkinät toimii! testattu on. Ja sitten, kannattaa kokeilla LUSH:in tuotteita. Niillä on verkkokauppakin. Mulla on muuten samanlaista shampoota kuin sulla, sekin toimii. :) Jotenkin mäkin innostuin sun blogin kautta tästä hommasta. Vielä kun ois rahaa tarpeeks... :D

    VastaaPoista
  4. Sun pitää vielä alkaa joogaamaan, niin sitten oot kunnon hippi ;) Äläkä nyt suutu, kun siis oikeasti suosittelen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois se kyllä kiva osata joogata... tai rauhoittua edes hetkeksi paikoilleen :) pitäs kyllä mennä eka jonnekin joogakurssille, ei minusta taida olla kotona opiskelemaan moista. Ehkä joskus vielä ;)

      Poista
  5. Sua oottaa haaste mun blogissa Jälkiä elämästäni(tyttönen81.blogspot.fi.)

    VastaaPoista
  6. Ai niin, mikä niistä LUSH:in tuotteista teki epäluonnonmukaisia? Kiinnostaisi tietää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin mitä noita shampoita olen katsonut, niin niissä on tuota sodium lauryl sulfatea eli natriumlauryylisulfaattia, mitä nyt pääsääntöisesti yritän kuitenkin välttää. Onhan ne siis luonnonmukaisia suurimmaksi osaksi, mutta ihmetyttää sitten se, että miksi on pitänyt pilata hieno INCI tuolla SLS:lla, kun sen merkitys on vaan saada vaahtoa aikaiseksi. Jossain shampoissa taisi vilahtaa PEG-merkintäkin.

      Poista
  7. Kiitos! :) täytyy viikonloppuna ahkeroida :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin!