lauantai 5. tammikuuta 2013

Haalarimaniaa

Päädyin tilaamaan Reimashopista sekä välikausihaalarin keväälle, että talvihaalarin ensi talveksi. Molemmat olivat -30%, joten loppusumma ei kirpaissut edes kovin pahasti.


Reimatec Meander -välikausihaalari, vedenpitävää ja hengittävää materiaalia. Tilasin koossa 80cm, jonka uskoisin menevän hyvin tämän kevään. Sitten, kun käy pieneksi, niin jää jemmaan tai lähtee myyntiin.


Reimatec Temper -talvihaalari, vedenpitävää ja hengittävää materiaalia. Tilasin koossa 92cm.


Valitsin Reiman, koska se on laadukas ja kestää kovaa kulutusta. Ainakin Reimatec on saanut kehuja kestävyydestään. Monissa hankinnoissa olen ihan tyytyväinen käytettyyn tai "halpisversioihin", mutta tietyt perusjutut täytyy olla kunnollisia. Näitä juttuja ovat ainakin vaunut, ulkovaatteet sekä turvaistuimet. Yleensä näillä laadukkaammilla merkeillä on niin hyvä jälleenmyyntiarvokin, ettei rahanmeno harmita. Ja totta kai lasken sen varaan, että voin säästää osan hankinnoista toiselle lapselle. Olisin siksi halunnut vähän "neutraalimman" väriset haalarit, mutta sellaisia ei oikein ollut. Olen tosin sitä mieltä, että tyttö voi aivan hyvin pukeutua tuon sävyisiin haalareihin.

Mistähän sitten johtuu, etten mitenkään voi nähdä poikaa pukeutumassa vaaleanpunapinkkikukalliseen haalariin? Taidan olla kapeakatseisempi, mitä kuvittelin.

Nyt on hyvä fiilis. Ja ihanaaaaa, kun ei tarvinnut lähteä alennusmyynteihin kauppoihin! Sitä, jos mitä meitsi vihaa!


8 kommenttia:

 1. Kivan näköiset puvut! Itse olen myös tullut siihen lopputulokseen, että on huomattavasti fiksumpaa ostaa kerralla laadukasta kuin esim. kaksi kertaa talvesta huonompi puku. Varsinkin, kun poikia on kolme ja toivoisi, että puvut kestää myös seuraavalle käyttäjälle. Lassietec tuli todistettua viime talvena todella kestäväksi silloin 3v pojalla, ja se muistaakseni tehtiinkin Reiman tehtaalla, joten en tiedä, onko niissä juuri muuta eroa kuin eri kuosit ja Lassiella hieman pienempi hinta. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on kehunut tuota Lassietecia! Mullekin aukeni vastikään, että toi Lassie on Reimaa, mut just halvempaa vaan. Tosi hyvä, että saa laadukasta halvallakin! :)

   Poista
 2. Me ostettiin perjantaina Muruselle Reiman talvihaalari AntonNinasta. Meillä oli jo kaks haalaria, mut toinen on kokoo 68 ja myös toi äitiyspakkauksen haalari alkaa olla nafti 9-kuukautiselle suht pitkälle (8 kk-neuvolassa n. 63 cm pitkä) ja hoikalle pojalle. Oman lisätarpeensa tuo myöskin kestovaippa, kuten kaikkiin housuihin.

  Ei otettu kokoo 86, kun poika ois hukkunu siihen nyt, vaikka voi ollakin, ettei toi enää mahu ens syksynä. Väriltään puku on sininen, vaikka oisin halunnu jotain neutraalimpaa seuraavaa lasta ajatellen. Värit vaan oli aika stereotyyppisia, valitettavasti. JOtenkin en oo vielä osannu ostaa netistä mitään vaatteita pojalle enkä itellekään, mut noitten halvempien hintojen takia vois alkaa tutkiskella nettikauppojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis pituus on tietenkin 73 cm. :)

   Poista
  2. Mun oli tosi hankala funtsata noita kokoja, kun ei olla ees käyty 8kk neuvolassa vielä. Viimesimmät pituuskasvutiedot on 6kk neukkulasta! Toi äp:n haalari on jotenkin hassu, muuten se on meillä just sopiva, mut hihat on kilometrin liian pitkät :D mä suosittelen nettishoppailua, se on ihanan rentouttavaa kaupoissa ryysaamisen sijaan ;)

   Poista
 3. Meitsillä kävi hyvä tuuri kun kävin paikallisella kirppiksellä pyörähtämässä: Reiman välikausipuku kokoa 92. Hintalapussa luki, että reikä polvessa ja etsinnän jälkeen sen löysinkin, abauttiarallaa 2mm x 4mm reikä!! Muuten toooosi vähän pidetyn näköinen, ilmeisesti vain yhdellä lapsella ollut. Koska hinta oli päätä huimaavat 2€ (!!!) ei tarvinnut kahdesti miettiä otanko puvun odottamaan Epen kasvamista :) Aika paljon on noita Reiman vaatteita kirppiksillä, mutta hinta vähän toisenlainen ;)

  ps. Haleja, ikävä on :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä mäihä! :) Hieno juttu! Mä laitan sitten kirppikselle noi myyntiin parilla eurolla, kun Pikkukarhu on eka vähän rymynny ;) Ellei toisikko tule viiden vuoden sisään :D

   Poista
  2. Ja voi kyllä, kauhea ikävä! Halauksia <3

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!