perjantai 18. tammikuuta 2013

Muutama purkki ja putkilo

Tein inventaarion. Varsinainen purkki- ja putelivallankumous! Kylmänviileästi raakkasin pois kaikki, mitä en oikeasti tarvitsisi tarvitse. Osan lahjoitan pois, osan (lähes käyttämättömät) myyn ja vanhentuneet heitin menemään (kierrätin tietty ne muovit, mitkä pystyi).


Tököttiä löytyy päästä varpaisiin. Nämä kaikki saavat uuden sijoituspaikan...

Nämä jäivät vielä hengailemaan, vieraiden varalta.

Vanhentuneita tai kiertoon kelvottomia tuotteita.

Nämä saivat jäädä, kunnes on varaa ostaa luomumeikkejä. Luomumeikinpoistoaineet eivät ole tarpeeksi tujuja tavallisille meikeille, varsinkaan meikkipuuterille.

Silmänympärysvoide ja pari rasvaa saivat myös jäädä. Olen maksanut noista Cliniquen tuotteista itseni kipeäksi, niin en vielä henno pistää pois.

Kaikki meikkituotteeni. Eihän tässä nyt ihan kauheasti ole, eihän?

Näillä aion pärjätä silloin, kun tulee tarve meikata. En ole enää normipäivinä meikannut, noita speliaalipäiviä on melko harvoin.

Escadan eau de toilette, Oriflamen parfyymi ja Escadan parfyymi

Christina Aquilera -parfyymi. Voi, tää on mun suosikki! Escadat sain jo myytyä hyvään hintaan, sillä tuota Taj Sunsetia en ole voinut käyttää lainkaan. En ole voinut pitkiin käyttää muitakaan hajuvesiä, kun kaikista tulee päänsärkyä ja huono olo. 


******************************************

Tavallisina päivinä käytän ainoastaan palashampoota ja kookosöljyä. En pese itseäni suihkusaippualla tai kasvojani muulla kuin kuumalla vedellä. Laitan pesujen jälkeen kasvoille ja ihon kuiviin kohtiin kookosöljyä. Olen huomannut, että kasvojen iho on sileämpi, tasaisemman värinen eikä rasvoitu niin nopeasti. Kroppa ei ole kuivunut, kuten suihkusaippuaa käytettyäni (jopa Lactoline pesuneste kuivattaa ihoa liikaa). Välillä pesen itseni karhealla pesusienellä, joka hankaa kuolleen ihon pois. En ole huomannut, että olisin yhtään sen likaisempi tai haisevampi, mitä saippuanläträysaikoihin. 

En olisi ikinä uskonut, että kykenisin elämään näin.

******************************************


MITÄ KOSMETIIKKATUOTETTA ILMAN ETTE VOISI ELÄÄ? MIKÄ ON TOP-5?

4 kommenttia:

 1. Sä olet hurja! Hienoa :) Mä en ikinä pystyis tuohon, tai oikeampi syy ehkä on etten halua. Hiusten värjäyksen lopettaminen jo oli suuri uhraus itselleni, ja seki uhraus päättyy kunhan se hennaväri saapuu. Mä en pärjää ilman shampoota, hiuslakkaa, meikkivoidetta, kajalkynää, ripsiväriä ja kulmaväriä. Niin ja deodoranttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei katsotaan nyt, miten kauan mä kestän :D sehän voi olla, että painun parin kuukauden päästä (juurikasvuinen) tukka putkella ostamaan vanhat kunnon mömmöt kehiin!

   Tai sitten en, kun ei anna ylpeys periksi ;) Mä aion kyllä tosi pian ostaa luomumeikkejä, koska perusvaaleana suomalaisena mun naamasta ei oikein erotu mikään ilman silmien ja kulmien vahvistamista. :)

   Poista
 2. wow!

  mun kampaaja varoitti, kun kehuin kookosöljyä kasvorasvana, että se saattaa tukkia huokoset, ei heti, mutta jonkin ajan päästä. Että kannattaisi laimentaa sitä jollain, google kertoisi millä. En vielä kysynyt googlelta, ootko sä törmännyt moiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mä tossa vähän selvittelin, niin olettaisin ihmisten sekoittavan keskenään tavallisen kookosrasvan ja kylmäpuristetun (=neitsyt) kookosöljyn. Kookosrasvahan on tsydiä tavaraa, varmasti tukkii kaiken :)

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!