perjantai 31. elokuuta 2012

4kk neuvola

Meidän poika onkin keskiverto! Kasvaa nimittäin tiukasti keskikäyrällä ;)

Neuvolassa ei mitään ihmeempiä, terkkari ei paljon ruokailuista kysellyt, hoiti vaan punnaamiset ja mittaamiset. Lääkärillä oli harjoittelussa nuori kandimies, joka oli kovin kiinnostunut meidän Bummarin neppikestosta. Nepit tosin tuottivat hänelle hiukan päänvaivaa ja tarjouduin ystävällisesti auttamaan...

Sanoin, että poika on alkanut jo maistella kiinteitä. Lääkärin mielestä se oli ihan ok... Pikku hiljaa uusia makuja vaan kuulemma.

2.5.12      52cm        3420g       32cm
   3 vkoa     53,3cm     4020g       35,6cm
5 vkoa    55,3cm     4535g       37cm
   6 vkoa     56,6cm     4925g       37,8cm
3kk         62cm         6410g       40cm
   4kk         65cm         7200g       41,2cm

"Hyväkuntoinen poika. Kääntyä osaa. Kasvu tasaista."

Meidän neuvolassa ei neuvolakorttiin kauheasti tarinoida :D

Muskarissa oli mukavaa, mitä nyt tuli ihan karmea hiki, kun piti nostella ja heijata ja vaikka mitä tuon elävän kahvakuulan kanssa.  Mukavan pieni ryhmä ja aika iso ikähaitari lapsilla, Pikkukarhu nuorimmasta päästä ja vanhimmat jo 7kk.

Löysin tänään taas iiiiihania sisävaippoja Peikonpesästä! Sinne meni itse asiassa pieni omaisuus taas vaihteeksi... Toivottavasti saan vähän edes omiani pois, kun vien parin viikon päästä sinne ison kasan vaatteita ja tarvikkeita. Suosittelen lämpimästi ko. kirpparia, siellä on nyt ihan kestovaippapöytä, josta aina löytää jotain ostettavaa! Lisäksi palvelu on loistavaa :)

4 kommenttia:

 1. Peikonpesä on todettu myös täällä loistopaikaks varsinkin noitten kestovaippojen suhteen. Puotikuusta löytyy taas ehkä paremmin vaatteita ainakin meiän pojalle. Molemmissa tulee käytyä säännöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis kyllä käydä tsekkaamassa tuo Puotikuu myös! :)

   Poista
 2. http://puotikuu.suntuubi.com/ tuolta löytyy infoo, jos et oo jo löytäny .)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin!