sunnuntai 2. lokakuuta 2011

rv 8+5

Oksentamisesta on tullut melkein jokapäiväistä huvia. "Huvia". Kusirakontulehduskin yllätti, mutta eipä nuo antipijootit kauaa meikeläisen elimistössä happane, tulee nimittäin kaaressa ulos. Paino on pudonnut, eilen vaaka näytti 55,4kg. Siitä taitaa olla vuosia, kun olen viimeksi ollut näin kuivan kesän orava... ;)

Eilen oli riemuvoitto, kun sain syötyä jäätelöä mansikoilla ja subwayn patongin. Flunssa on vaan pahentunut loppuviikkoa kohti, joten sekin vaikuttanee ruokahaluun. Toisaalta en haista mitään niin hyvin, kun nenä on tukossa! Praise the Lord!

Ystäväni, joka on kaasoni ja luottokätilöni kävi eilen kylässä. Askartelimme-paskartelimme kutsukortteja häihin. Kyllä, olemme hyvissä ajoin liikenteessä! Ensimmäisistä tuli kyllä aika... noh, ne menevät sitten vanhemmille ;) Mies osallistui myös askarteluun, samoin toinen kaaso tuli piipahtamaan katsomassa. Meinasi tosin kääntyä ovelta takaisin, kun kuuli, että olisi askartelua tarjolla. Hehee. Sukuvika, kun ei suksi luista näissä hommissa! Vieraita on tulossa n. 70, joten näitä askartelupileitä on tosiaan pidettävä vähän useamminkin. Eilen tehtiin vasta 10 korttia.

Ystäväni etsi eilen kotidopplerilla pienen sydänäänet, itse kun en ollut niitä enää löytänyt moneen päivään. Liitettiin doppleri kaiuttimeen, joten minäkin kuulin samalla kaiken. Ystäväni selosti jokaisen äänen ja sen, miksi välillä alkion syke kuulostaa hevosen laukalta, välillä taas "viuh viuh viuh" -ääneltä. Se ei ihme olekaan, ettei niitä ääniä saa itse kuuluviin: tyyppi liikkuu jo vinhaa vauhtia ja lisäksi doppleri ottaa hyvin herkästi äidin sykkeen ja sikiön syke peittyy sen alle.

Häihin liittyen ystävälläni oli muutamia huolenaiheita, joita en itse osannut edes ajatella. Maidonnousu? Täytyy sisällyttää aikatauluun myös imetykset. Lisäksi on pumpattava pulloon maitoa. Entäs jos maito nousee alttarilla? Iiik! Ystäväni huoli koski myös kroppani muutosta: enhän sitten ahdistu mahdollisesti roikkuvasta vatsasta ja yritä saada itseäni timmiin kuntoon ennen häitä terveyden kustannuksella? Lupasin pitää järjen päässäni. Ystäväni totesi vain, että mitähän siitä tulee, kun häiden valmistelut ovat loppusuoralla ja meikeläinen on ihan synnytyksen jälkeisissä hormoneissaan... :D

Meitsin tissit ovat valtavat! Siis siihen nähden, mitä ne normaalisti ovat. Miestä ei ainakaan tunnut haittaavan...

2 kommenttia:

Kiitos, kun jätät viestin!