keskiviikko 12. lokakuuta 2011

rv 10+1

Mitäs tässä Ritari Ässä.

Väsymys on vienyt sijaa pahoinvoinnilta. Lisäksi niska-hartia-selkäsäryt tuntuvat istuessa ja kävellessä, nice. Juurikasvu on kilometrin mittainen ja kipeitä patteja puskee naamaan.

Tyttö vie kuulemma äidiltään kauneuden. Silti minulla on edelleen poikaolo ;) Taitaa tulla tukkava kaveri, vanhan kansan mukaan pahoinvointi viittaa hiustenkasvuun.

Elämä on kutistunut sitkutteluun töissä sekä sohvalla makaamiseen kera Greyn anatomioiden. Itken melkein joka jaksossa. Sama homma X-factoryn kanssa, tunnen itseni totaaliseksi dorkaksi! Lauantaina meillä oli pippaloiset, kun pidettiin miehen synttärit (27v.) ja tuparit. Uskomatonta, millaista se ihmismassan pitämä meteli on, kun sitä kuuntelee selvinpäin! Oli kyllä hurjan mukavaa niinkin, vaikkakin loppuillasta jouduin lähtemään melkein heti pois lähipubista -kotiin oksentamaan.

Tänään tuli punertavaa vuotoa paperiin vessakäynnin yhteydessä. Se nosti verenpainetta, mutta ei niinkään saanut minua paniikkiin. Niin kauan, kun vuoto ei muutu runsaaksi kipujen kera, päätän luottaa siihen, että kaikki menee hyvin. Ja jos ei mene, niin sitten sen on mentävä toisin. Piinapäiviä seuraavaan ultraa on vielä seitsemän. Onneksi ei sentään enempää! Kyseessä on siis nt-ultra, jossa mitataan sikiön niskaturvotusta. Verinäyte otettiin viime perjantaina.

"Varhaisraskauden yhdistelmäseulonta on ensisijainen tapa seuloa sikiön kromosomipoikkeavuuksia. Sitä varten tarvitaan tiedot äidin iästä, raskauden kestosta, äidin veren seerumin tiettyjen merkkiaineiden pitoisuuksista ja ultraäänitutkimuksessa mitatun sikiön niskaturvotuksen paksuudesta. Seulontaan tarvittava äidin verinäyte voidaan ottaa 9-11 raskausviikoilla ja ultraäänitutkimus, jossa niskaturvotus mitataan, tehdään 11-13 raskausviikoilla. Tulos seulonnasta saadaan vasta, kun verinäytteiden merkkiainemääritysten ja ultraäänitutkimuksen tulokset yhdistetään."

Maha ei ole kasvanut yhtään. Käytän edelleen ihan normaaleja vaatteita, tiukkojakin paitoja, mutta tuskin kukaan asiasta tietämätön mitään huomaa. Kaikesta huolimatta ostin jo kahdet Mama Liciouksen äitiyshousut huutonetistä. Toivottavasti niitä saa vielä käyttää...

Loppukevennyksenä kuva miehestäni vauvana. Itsehän olin kalju kuin Kekkonen kaksivuotiaaksi saakka, mutta hän taas...

Yhtä suloinen rehupää kuin nykyäänkin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!