lauantai 29. lokakuuta 2011

rv 13+0 poks poks POKS!

Aika menee nopeasti! Vastahan tässä tuskailtiin, että tulisivat nyt nuo "turvalliset viikot" ja nyt puksutetaan jo kohti 14. raskausviikkoa sekä ollaan toisella raskauskolmanneksella! Tuntuu, ettei vieläkään oikein tajua tätä kaikkea todeksi: olen raskaana! Sisälläni touhuaa tyyppi!

Nt-ultrassa tosiaan hypättiin pari päivää eteenpäin, eli kun luulin ultrauspäivänä olevan rv 11+2, olikin jo 11+5. Koska heitto viimeisistä menkoista katsottuun laskettuun aikaan jäi lyhyeksi, pysyy laskettu aika nyt sitten 1.5.2012. Hauskaa vappua! Ultran mukaan laskettu aika olisi tarkalleen 5.5. Heittoa pitäisi olla yli 4 päivää, että laskettu aika muutettaisiin. Sanotaan nyt sitten niin, että laskettu aika on siinä toukokuun ensimmäisellä viikolla :)

Sain tällä viikolla itse kuulumaan Onni-Ilonan sykkeen! Laskin eilen sykkeeksi 160, enkä ihmettele yhtään, sillä toinen mylläsi menemään minkä kerkesi. Alkuviikosta taas lorahti kerran verta pönttöön, joten nuo sykkeiden kuulemiset rauhoittavat kummasti. Mistähän tuo satunnainen verenvuoto voisi johtua? Istukka on etuseinässä, joten siitä ei ainakaan. Istukan sijainti on muuten nyt sellainen, että liikkeet eivät välttämättä tunnu niin aikaisin kuin muilla. Sekin on ihan mukava tietää etukäteen...

Huono olo on siirtynyt iltoihin, alkaa siinä klo 16-17 maissa. Töissä olo on ollut melko energinen ja olen suorastaan nauttinut töissä olosta! Kotona en sitten jaksakaan tehdä yhtään mitään, mistä tulee mieheltä sanomista. Tiedän, että hän kaipaisi jotain yhdessä tekemistä, mutta ei vaan kykene. Olen yrittänyt lohduttaa, että tämä on ohimenevä vaihe. 

Harmittaa, kun miehellä ei oikein ole sellaisia ystäviä ympärillään, joiden kanssa hän voisi puhua tulevasta elämänmuutoksesta. Hänen miespuolisilla kavereillaan ei ole lapsia, joten hän kokee olevansa aika yksin näiden kysymystensä ja pelkojensa kanssa. Olen tietenkin yrittänyt itse olla tukena, mutta hän taitaisi kaivata sellaista miehistä näkökulmaa asioihin.

Maha on iltaisin kuin rantapallo, mutta suurta muutosta viikkojen aikana ei ole tullut ainakaan omasta mielestäni. Tässä teille tämänhetkinen mallikansioni ;)

rv 7+6

rv 11+0

rv 12+5

Painoa ei ole vielä tullut yhtään lisää, vaikka olenkin syönyt kuin sika viime aikoina. Sain jopa mässäiltyä irtokarkeilla pitkästä aikaa! Ihanaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!