keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Hiljaiselon syy


Aino-Olavi


Laskettu aika 18.9.13

Tänään on rv 12+0. Olen voinut vieläkin huonommin alkuraskauden, mitä Pikkukarhusta. Voimat ovat olleet todella vähissä, mutta nyt alkaa helpottaa. Tänään oli siis np-ultra, jossa kaikki oli hyvin! Vilkas pikkutyyppi siellä heilui ja häsläsi. Istukka on tällä kertaa lähellä kohdunsuuta, mutta se tulee siitä luultavasti nousemaan raskauden edetessä.

Lapset alle puolentoista vuoden ikäerolla? Minulla?! Kyllä vaan. Tämä oli ihan suunniteltu juttu, sillä kierukka poistettiin marraskuussa. Ei siinä taas kauaa mennytkään... ei tarvinnut kuin Miehen housunlahjetta vähän vilkaista, kuten mummoni tapaa sanoa.

Luonnonkosmetiikkatestit ovat jääneet vähän syrjään, sillä suurin osa niistä tuoksuu voimakkaasti yrteiltä. Oksennusreaktio moisiin tuoksuihin on ollut välitön. Pelkkä luomuhammastahnatuubin näkeminen sai minut oksentamaan yhtenä iltana!

Että semmoista täällä. Ja te rakkaat ystäväiseni oikeassa elämässä, ettehän kommentoi vielä tätä asiaa julkisesti Facebooksivuillani :) 

Eipä sillä, ei tätä mahaa enää pysty kauheasti piilottelemaan...

21 kommenttia:

 1. Onnea, onnea! :) Ihana juttu!

  Tosin ei ihan yllätykseni tullut, kun se eräs kirjoituksesi eräässä nimeltä mainitsemattomassa ryhmässä antoi vähän osviittaa tälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se Särkänniemikommentti vissiin... :P kiitos :)

   Poista
 2. Wihuu more babies! Onnea odotukseen, sitä seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) pitääpäs pistää mun "salainen odotusblogi" vähemmän salaiseksi ;)

   Poista
 3. Tätin myttynen siellä köllii! <3 Ps. lainatakseni: "Pelkkä luomuhammastahnatuubin näkeminen sai minut oksentamaan yhtenä iltana!" Voisin tuohon vielä lisätä: "myös siskoni jaloille, joka pesi kyseisellä haisutahnalla hampaitaan vieressäni". Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Mä en oo vieläkään julkassu Facebookissa että meillä on pieni neiti (6kk) :D.

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea! Mä en kyllä lainkaan osannut aavistaa. Ihan tosissani luulin että PK vie kaiken sun ajan niin tehokkaasti, ettet ehdi koneelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oksentamisen lisäksi on Pk:kin vienyt aika hyvin aikaa. Jäbällä on joku takertumisvaihe meneillään, äitiäitiäitiäiti koko ajan... ;)

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!