perjantai 29. maaliskuuta 2013

Oman värin kasvatusprojekti

En enää kestänyt pitkää tukkaa, joten...


Kolmen kuukauden juurikasvu

Hiusten pituus ennen. Huomatkaa upeat värisävyerot!

Tyynyntäytettä muutama kilo

Väri todellisuudessa.


5 kommenttia:

 1. Onpa nätti! Ja sulla on kaunis oma väri :) Mulla on sama projekti menossa... siis se oman värin esiin kasvatus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olin itsekin yllättynyt, että oma väri onkin ihan kiva! Tsemppiä kasvatusprojektiin :)

   Poista
 2. Hieno tucca! Oikein ihanan uskaliasta. Tippuko siulla tukkaa kun imetit? Itseltä alkanut nyt kolmen kk:n jälkeen tippua. Joka ruoassa ja vessanpytyssä löytyy hiusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tippu tukkaa imettäessä, ihan j-ä-r-j-e-t-t-ö-m-ä-s-t-i! Olin ihan varma, ettei mulla oo enää tarpeeks paksu tukka hääkampaukseenkaan :D

   Poista
 3. Mullakin oli kamala juurikasvu, mutta en uskaltanu leikata, kun mulle ei yhtään sovi lyhyet hiukset. Niinpä menin kampaajalle ja pyysin häntä värjäämään loppuosan hiuksista juurikasvun väriseksi (tästä aikaa muutama kuukausi). Ja sehän jopa onnistui! Pelkäsin kyllä melko paljon epännistumista, mutta ihmeen lähelle omaa väriä kampaaja sai hiukset.. Mun hiukset on siis aika lailla saman väriset kuin sulla, ehkä ihan vähän vaaleammat. Enemmän siis tuhkaan ja kylmiin sävyihin taittavt, siksi oli niin vaikea operaatio saada lämmin sävy värjätyistä hiuksista muutettua kylmäksi.. Nyt voin rauhassa kasvatella omaa väriä, kun kukaan ei toistaiseksi ole edes huomannut juurikasvuani ((:

  Sulle kyllä sopii lyhyetkin hiukset, joten leikkaaminen oli ehkä parempi vaihtoehto! Mutta eikös olekin ihana tunne, kun hiukset tuntuu hyväkuntoisilta pitkästä aikaa? Nyt vasta huomaan kuinka paljon värjäys onkaan rasittanut hiuksia.. Nyt kun niitä ei ole muutamaan kuukauteen värjännyt, niin ne ovat ihanan sileät ja pehmeät. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin!