torstai 12. syyskuuta 2013

rv 39+1rv 39+1

Äiteeni eli mamma tuli eilen illasta meille ja aikoo olla loppuviikon. Elättelemme kovasti toiveita, että juniori tahtoisi ulostautua ennen sunnuntaita, jotta meillä olisi näppärästi lapsenlikka kotona hoitamassa Pikkukarhua. 

Ah! Pikkukarhu on tehnyt eilen ja tänään nukkumisennätyksensä! Eilen hän heräsi klo 7.50 ja tänään 8.15. Wuhuu! Ilmeisesti karhujen talviuniajan lähestyminen vaikuttaa, kuten eräs Facebookissa asiaa kommentoi. Sain siis nukkua ihanan pitkät unet viime yönä, vaikka vessassa tulikin rampattua. Olo on viime aikoina ollut yötä päivää tosi oksettava. Pala kurkussa ja närästää, ei tee mieli syödä. Makuuasennossa varsinkin tulee entistä huonompi olo. Vauva on kyllä alhaalla, mutta tuntuu silti olevan kurkussa saakka.

Lähdettiin heti aamusta kaupunkiin vähän kirppistelemään sekä katsomaan gore-tex -kenkiä PK:lle. Peikonpesästä löytyi merkkisisävaippoja tsi-imuineen hintaan 1,50€, huikeeta! Lisäksi löysin halvalla itsetehtyjä imuja sekä suloisen Kappahlin "villa"haalarin kokoa 62cm tulokkaalle. Kenkiäkin käytiin sovittamassa kenkäkaupassa, mutta täytyy vielä tehdä laajempaa hintavertailua ja käydä myös tsekkaamassa tuo isoin Prisma. Nyt kun on vielä asiakasomistajapäivät menossa... 

Tuli käveltyä aika paljon ja reippaasti, minkä huomasi sitten matkalla kotiin. Yhden jälkeen on supistellut tasaiseen tahtiin (eli ~neljä tuntia nyt). Mitään turhan kivuliaita nämä eivät ole, mutta tuntuvat kyllä varsinkin alaselässä sekä nivusissa. Kai nämä jotain tekevät tuonne alaloosteriinkin sitten, toivottavasti. Mies lähti ampumaradalle ja varoitteli, ettei saisi tänään tai huomenna vielä synnyttää, kun töissä on niin kova kiire. ÖHÖM! 

Epätoivoisina hetkinä muljahti mieleen, notta Pikkukarhuhan on ultralla lasketun ajan mukaan syntynyt JO rv 39+4... ja ultralla lasketun ajan mukaan tänään olisi JO rv 39+3! Huominen synnytyspäivänä on selkeästi ment-to-be. Okei, tämä on jo todella epätoivoista. 

Onneksi sentään mamma on täällä, niin ei tarvitse koko aikaa juosta tuon uhmistuhmiskiukkupyllyn perässä.

Huomenna neuvolaan.

4 kommenttia:

 1. Voi ei tota sun mahaa! Sä poksahdat ihan justiinsa!!! Tsemppiä tulevaan koetukseen!!
  -Heidi Y-

  VastaaPoista
 2. Huomenna 13. ja perjantai... ei huomenna kannata mennä synnyttään :) Ja huomasitko muuten että cittarissa on kans yhdet gore-texit nyt tarjouksessa? t. naapuri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan vielä ei ole tullut lähtö :P Enpäs huomannutkaan, kun ei käydä juuri koskaan Cittarissa! Täytyy käydä tsekkaan, kiitos vinkistä! :)

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!