sunnuntai 15. syyskuuta 2013

rv 39+4: kotiinlähtökassin päivitystä

Aloin settaamaan (eli käymään läpi, toim. huom.) kotiinlähtökassia ja pistinkin sen vielä ihan uusiksi. Ehdin tässä välissä ostaa uudet töppöset, sukat ja neulehaalarin, jotka pääsevät mukaan. Keli on alkanut pikku hiljaa viiletä, mutta on joinakin päivinä silti ollut se +20 astetta lämmintä. Tuo neulehaalari on ihana vaihtoehto vanuhaalarille tarpeen vaatiessa. Kaksi eri kokoista bodya saa riittää ja yhdet housut. Vauva ei välttämättä edes tarvitse muita housuja, jos on pitkälahkeiset merinovillikset jalassa.Kotiinlähtökassi vauvalle:
- 50cm & 56cm body
- 56cm housut (alle on mahduttava villikset tarpeen vaatiessa)
- kaksi jatkopalaa bodyihin (villahousujen kanssa saattaa tarvita)
- tumput, töppöset ja sukat
- hattu (jos tuo Newbie on liian paksu vielä, niin sitten luonnonsilkkimyssy, jota ei kuvassa)
- vanuhaalari
- neulehaalari (haalareista päälle keliin sopivampi)
- peitto
- tuttinauha


*************************************************

Säikähdin ihan älyttömästi, kun illalla telkkaria katsellessa kuului jostain ylämahasta napakka poks -ääni! Se oli muuten samanlainen ääni kuin kalvojen puhjetessa viimeksi, mutta vaimeampi ja tuli tosiaan ylempää... kuin purkkapallon poksahdus. Taitaa olla sitä kuuluisaa kalvojen napsumista. Aiemmin en ole moista ääntä havainnut. Jännää. Ensimmäinen ajatus tietenkin oli, että nyt meni vedet!

Tänään on supistellut ihan levossa ollessakin, mutta siinä kaikki. Ryökäle raivaa tietään ulos hitaasti, mutta varmasti! 

1 kommentti:

Kiitos, kun jätät viestin!