maanantai 9. syyskuuta 2013

38+5

Kyrsii. Maanantait kyrsii muutenkin aina. Viime yö meni ihan reisille, vaikka ei sillä tavalla reisille mitä olisin voinut toivoa tässä tilassa. Hiottaa, jomottaa, kolottaa, vituttaa.

Ei mitään merkkejä, että laskettu aika olisi ensi viikolla. Pikkukarhusta oli sentään tässä vaiheessa jo jotain. Kaksi Oikeasti Kipeää supistusta tuli toissailtana, mutta siinä kaikki.

Kuva lainattu osoitteesta http://www.kuinoma.fi/tuotteet/10272


Kokeilin TENS-laitetta käsivarteen. Se tuntuu kivalta! Voin kuvitella sen tuntuvan tosi hyvältä selässä supistusten aikana. Voi, kun pääsisi pian testaamaan!

Ai niin, huomenna alkaa metsäkanalintujen metsästyskausi. Ei siis oikein passais synnyttää vielä tällä viikolla... pfffffffffffff!

******************************************


Kummitäti toi eilen Pikkukarhulle hianot syys/talvipopot! Olin itse katsellut samaisia kenkiä H&M:llä aiemmin. Pikkukarhu tepasteli ylpeänä ne jalassa ympäri kämppää...

5 kommenttia:

 1. Jos nyt jo tympii, niin voit kuvitella miltä täällä tuntuu, kun kasassa on jo 40+4... Eikä kunnollisia merkkejä, että mitään tapahtuisi. No esikoinen syntyi 41+3, että toivottavasti se on nytkin takaraja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, kyllä varmasti tympäsee jo miljoona kertaa enemmän! Itse asiassa mies tuossa juuri pari tuntia sitten totesi, että teilläkin on jo laskettu aika mennyt... ;) Toivottavasti pääset pian tositoimiin, eikä tarvitse venailla takarajaan saakka :)

   Poista
 2. Hehe, reisille. Luinpa tuossa juuri omia ajatuksia samoilta viikoilta, ja itse asiassa sinä olit lohduttavasti kommentoinut että viimeiset viikot ovat raskaita. <3 Joten sinne samaa! EI oikeesti mene enää pitkään. Pistä tenssit käsivarteen ja anna relaxin tulla. Syö jotain hyvää. Möyhi lämpimässä. Lepää! Tehkää miehen kanssa jotain kahden. Ja sellasia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aivan sairaan päheet nuo popot! Ihastellut olen jo monta kertaa.

   Poista
  2. Hih, ajattelinkin rentoutua kohta Erilaisten äitien ja suklaalevyn parissa, mutta rentoutumista häiritsee hieman tämä melkoisen kova menkkajomotus sekä satunnaiset kipeät supparit ;) On se hullua, miten näistä oikein nauttii! Ei mene pitkään enää ei, onneksi nuo ketutuskohtauksetkin menee aika nopsaan ohi arjen melskeessä :)

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!