torstai 13. kesäkuuta 2013

Ensiaskeleet

Sieltä ne tulivat, Pikkukarhun ensiaskeleet!

Olin eilen ystävän kanssa syömässä ja leffassa. Pikkukarhu oli sillä aikaa seisonut pitkän aikaa ilman tukea. Oli tutkinut niin intensiivisesti lelua, ettei ollut ilmeisesti tajunnut irroittaneensa otteensa kirjahyllystä. Mies vannotti, etten yritä saada poikaa kävelemään tänään ilman hänen läsnäoloaan. Mutta! Ystävän luona laskin Pikkukarhun eteisen lattialle seisomaan ja oletin, että tämä ottaa tukea patterista kuten ennenkin. PK jäi töröttämään niille sijoilleen ilman minkäänlaista tukea. Ehdittiin sitä siinä sitten hetki ihmetellä, kun PK päätti ottaa kaksi askelta. Harmillista kyllä, kynnys tuli vastaan ja oli aloittelijalle liian korkea. Voi sitä riemua! Onnistumisen ilo paistoi myös Pikkukarhun kasvoilta.

Sanavarastoon kuuluu nyt selkeä ÄI-TI! Äänensävy on hyvin usein komentava tai vaativa...

Hampaita löytyy seitsemän, sillä kaksi etualahammasta sai seurakseen kolmannen. Se putkahti ihan yllättäen, huomasin vahingossa tässä yksi päivä. Tällä hetkellä Pikkukarhulla on alhaalla nämä kolme hammasta ja yläetuhampaiden lisäksi kulmahampaat. Poskihampaita ei ole näkynyt, vaikka ien on ollut yhdestä kohtaa mustana jo reilun kuukauden päivät.

Kävimme kuvauttamassa PK:n DolcEvitassa pari viikkoa sitten. Alun perin tarkoitus oli, että ystävä ottaa kuvat järkkärillään, mutta päädyttiin sittenkin ihan kuvaamoon. Pikkukarhu kun on vähän haastava tapaus noiden kuvien suhteen... Jännitti todella paljon, miten meidän hitaasti lämpiävä hämäläinen suhtautuu vieraaseen ihmiseen ja ympäristöön, mutta kuvaaja todella osasi asiansa. 140 kuvasta koottu koevedospakkaus on täynnä ihania kuvia, joista on vaikeaa päättää ne parhaat. Ostetaan varmaan useampi kuvatiedosto, joista voi sitten teettää kuvia tai canvastauluja.

Eilen poksui jo 26+0! Kipeitä suppareita ei ole enää tullut, tosin olenkin ollut nyt melkein kaksi viikkoa "lomalla". Seuraava työpäivä olisi vajaan viikon päästä ja sitten onkin enää kaksi työpäivää kesäkuun vikalla viikolla. Työt eivät siis pahemmin ole rasittaneet. Myttynen on vilkasta sorttia, välillä tuntuu ja näyttää kuin hän yrittäisi tulla läpi vatsanahasta. Jalkoja särkee kovasti iltaisin ja olo on muutenkin melko turpea, mutta varsinaista turvotusta ei onneksi ole. Närästys piinaa, mutta sekin talttuu Renniellä useimmiten. Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että sisäelimet ovat jo nousseet kurkkuun saakka, sellainen kuristava tunne koko ajan.  Tulevana maanantaina on lääkärineuvola, sitä odotellessa...

rv 26+0

Hitto että voi ihminen olla lyhytjalkainen! Sen näkee näistä mahakuvista aina. Persjalka mikä persjalka! Mutta hyvinpä noilla kintuilla pinkoo!

Kestotuotepuolella olen saanut käsiini uusia tuotteita! Ostin kestosidepaketin Miisamammalta:

Yösiteitä, runsaan vuodon siteitä, normaaleja siteitä sekä pikkuhousunsuojia.
Varaudun siteillä siis jälkivuotoon, kun ei saa käyttää kuukuppia. NYYH!

Kiinnityssysteemi. Yösiteissä on kaksi neppiä, muissa riittää yksi.
Kankaat trikoota, bambua ja joustofroteeta.

Tilasin myös Kestovaippakaupasta tarranauhaa, kun pitäisi vaihdattaa noin kymmeneen Bumgeniukseen tarrat! Äitee saa hoitaa moisen projektin, meitsi onnistuisi luultavasti tuhoamaan jokaikisen. Bongasin verkkokaupasta samalla villaisen vaippapussin, enkä voinut olla tilaamatta! Tämä on "HAJUSYÖPPÖ -VILLAINEN LIKAVAIPPAPUSSI" likavaippojen kuivasäilytykseen. Meillä kun on edelleen tuota hajuongelmaa vaipoissa. Villainen pussi on myös hygienisempi kuin muovikori, missä aiemmin kuivasäilytimme vaippoja. Ja onhan tämä nyt paljon ihanamman näköinenkin :3 Pussiin mahtuu n. 20 vaippaa, riippuen imujen määrästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!