maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lääkärineuvola rv 26+5

Taas vaihteeksi vieras hoitaja ja lääkäri, että ne sattuukin olemaan aina silloin, kun eniten toivoisi pääsevänsä avautumaan sille omalle tädille. Höh. Mutta kaikki oli kyllä raskauden suhteen hyvin onneksi.

rv 26+5
hb 130 (nousee vaan ilman rautavalmisteitakin)
rr 112/56
paino 62.4kg (+640g/vko), yhteensä tullut 9.4kg lähtöpainoon
sf 24cm (hiukan keskikäyrän yläpuolella)
syke +135 (syke vaihteli paljon, mutta ei pudonnut huolestuttavan matalalle onneksi)
liikkeet ++ (ja pari plussaa päälle, jos saisin sanoa. Tyyppihän tulee läpi mun vatsanahasta kohta!)
rrrraivotarjonta
pissa puhdas

Kohdunkaula kiinteä, 3cm ja suljettu. Hassua sinänsä, että aiemmin ulkosuu on ollut sormelle auki... mut se vissiin riippuu aina vähän lääkäristäkin, että mitä se näpeissään tuntee.

                                           *******************************

Mä oon niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin väsynyt! Ootan vaan heinäkuun ekaa viikkoa, että pääsen mamman ja papan hoiviin Pikkukarhun kanssa, ja saan nukkua pois nämä miljoonan tunnin univelat. Mielialakin saattaisin kohentua, se on nimittäin ihan pohjamudissa tällä hetkellä.

2 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä odotukseen! :) miten paljon sun lapsille tuleekaan ikäeroa? Oon seuraillu sun blogia jo hetken, mutta nyt vasta innostuin kirjoittamaan. Postauksia saisi tulla enemmän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kommentoit :) lapsukaisille tulee noin 1v. 4kk ikäeroa. Ja siinä olet kyllä ihan oikeassa, että postauksia saisi tulla enemmän! Pikkukarhu on vihdoinkin alkanut nukkua vähän pidempiä päiväunia, joten ehkä tässä päästään vielä tiheämpään postaustahtiin... ;)

      Poista

Kiitos, kun jätät viestin!