torstai 12. tammikuuta 2012

Supparit=saikkua

Ehdinpäs sen kaksi päivää olla töissä loman jälkeen, kun piti jäädä saikulle. Maanantaina alkoi heti aamusta tuntumaan epämukavalta, ja päivän mittaan olo vaan paheni. Supistukset eivät olleet kipeitä sinänsä, mutta hyyyvin epämiellyttävän tuntuisia ja niitä tuli varmaan 15min välein! Tiistaina sama alkoi taas aamupäivästä, joten soitin aamuvuoron päätteeksi neuvolaan. Sieltä käskivät ottaa yhteyttä synnärille suoraan, koska neuvolassa ei ollut lääkäriä, joka olisi voinut tehdä sisätutkimuksen ym. Synnäriltä kehottivat lepäämään ja ottamaan yhteyttä terveyskeskuslääkäriin, joka tsekkaisi kohdunkaulan tilanteen ja kirjoittaisi saikkua. No, sinneppä sitten heti iltapäivällä.

Lääkäri totesi kohdunsuun olevan "kiinteähkö". Pituudesta ei puhua pukahtanut... Kirjoitti saikkua loppuviikoksi sekä lähetteen labraan. Soittelen huomenna neuvolaan, notta onko kenties tulehdusta tai muuta mukavaa.

Tänään ei ole supistellut, mutta olenkin istunut/maannut sohvalla koko päivän. Seurana on ollut sosiaalityön tenttikirja, yngghhh. Järjestelin myös vauvanvaatteet uuteen lipastoon. Inventaarion mukaan meillä on runsaasti 62cm vaatetta, mutta 50cm tasan kaksi ja 56cm liian vähän. Mies povailee kyllä koko ajan, että lapsi on iso syntyessään.

Sain täytettyä Kelan lomakkeet, joten voi alkaa odottaa äitiyspakkausta! Huomasin sellaisen hauskan asian, että äitiysloma alkaakin jo 24.3.12! Täytyy muistaa pomolle ilmoittaa, että ei se alakaan 30.3. :D Ei ole enää pitkä aika!

Pitäkää meille peukkuja! Meidän taloyhtiössä (samassa talossa tai viereisessä) on nettisivujen mukaan vapaana 2kpl kolmioita! Toinen niistä on ykkösessä, toinen kolmosessa. Yritetään vaihtaa isompaan :) Tässä nykyisessä asunnossa on siis 50m2, kolmiossa 65m2. Onni-Ilona saisi oman huoneen. Olisi aika hulvatonta, jos saataisiin asunto tästä meidän kolmoskerroksesta, tulisi lyhin muuttomatka ikinä! Toisaalta, tuleva kummisetä asuu viereiden talon kolmosessa, joten siihenkin olisi kiva muuttaa. Lyhyt matka työntää muksu hoitoon ;)

Vaunuista sen verran, että Lielahden Muksutallissa käynti sekoitti jälleen pakkaa. Olen ihan varma, että tulevat vaunumme ovat Hartanin Topline S:t! Hiukan Gessuja halvemmat sekä kevyemmät alumiinirungon takia. Niihin saa lisähintaan vaihdettavat etupyörät, mutta kokonaishinta jää silti alhaisemmaksi. Lisäksi valkoiset keinonahkaiset näyttivät niiiiiiiin hyviltä! Ehkä tässä parin viikon sisään saadaan nekin hankittua.

Hurjan pitkällä ollaan jo! Tänään on rv 23+5! Armas kaaso-kummi-kätilö -ystäväni ennusti, että synnytän rv 38+2 (neuvolan lasketusta ajasta laskettuna), mikä on muistaakseni 19.4.12. Katsotaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!