perjantai 20. tammikuuta 2012

rv 24+6

Selvisin kokonaisesta työviikosta! Tai no, oikeastaan melkein kokonaisesta, sillä tänään oli lapsia paikalla vaan 9/20, joten olin töissä huimat 2h. Olin tullut aamuvuoroon ja plakkarissa oli 11h ylitöitä kulutettavaksi ;) Ei muuten haitannut yhtään. On ollut kipeä olo eilisestä asti, kurkussa ja korvissa tuntuu pahalta. Toivottavasti en nyt sitten tule kipeäksi, kun maanantaina pitäisi lähteä lasten kanssa koko päiväksi luontokouluun Teiskoon. Ihanaa vaihtelua, vaikka rankkaa se varmasti tulee olemaan!

Ostettiin turvakaukalo ja telakka käytettynä, Britax Babysafe Plus II + Britax -telakka. Kaukalo on saanut hyvät suositukset turvallisuustesteissä ja luotetaan kyllä myyjään siinä, että se on kolaroimaton (millainen ihminen oikeasti myy kolaroidun turvakaukalon eteenpäin?!?) Takuuta on joulukuuhun 2012 jäljellä ja kaukalo on uudenveroinen! Maksettiin noista yhteensä 160€, ei paha. Tuo kaukalo sopii useimpiin vaunumalleihinkin.Pinnasänky käydään hakemassa sunnuntaina, sitteri on hakusessa seuraavana. Käytettynä aion senkin hankkia. Vaunut taitavat olla ainoa ostos uutena, jos nyt ei muutamia pakko-saada-vaatekappaleita lasketa ;)

Fiilis on ollut hurjan paljon parempi nyt, vaikka töissä onkin tosi raskaita hetkiä välillä. Huomaa, että vieroitusoireet ovat loppuneet ja mieli on tasaantunut. Mitä nyt kiukuttelen pikkuisen joka päivä kotona, mutta eikös se kuulu asiaan?


Pötsi rv 24+6 / 20.1.12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!