perjantai 27. tammikuuta 2012

Neuvolassa rv 25+6

Tänään oli neuvolalääkärillä käynti. Eipähän tarvinnut järjestellä työvuoroja aamuajan takia, kun jouduin eilen hakemaan saikkua poskiontelotulehduksen vuoksi. Olo on tosi kurja, päätä särkee jatkuvasti :(

Tässäpä sitten viimeisimmät faktat pöytään!

hb 124 (126)
paineet 114/60 (123/61)
painon muutos +519g/vko :D
kokonaispainonnousu ~7kg lähtöpainoon
sf 25cm (lähes yläkäyrällä)
syke 160
liikkeet ++
pissa puhdas

kohdunsuu oli supistuksista huolimatta kiinni, kiinteä ja lyhentymätön (3cm). Jee jee!

Asuntoasiaa! Me saadaan se saman kerroksen kolmio! Jeeeee! Jos nyt viranomaiset hoitavat paperihommansa näpsäkästi, niin päästään muuttamaan jo ensi viikonloppuna! Käytiin alkuviikosta katsomassa sitä asuntoa ja onhan se vaan niin paljon parempi. Pohjaratkaisu on paaaaljon fiksumpi mitä meillä, ja keittiössäkin on ikkuna! Toinen makuuhuone on kyllä ihan pikkiriikkinen, mutta eipä se haittaa. Eteiseen mahtuu tosiaan vaunut, mikä on valtava plussa!

35 työpäivää jäljellä.

ALLE SATA PÄIVÄÄ LASKETTUUN AIKAAN!

4 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi tuttu bloggari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin vastavierailulla blogissasi, täytyypä lisätä seurattavien listalle :)

   Poista
 2. Onnea saman kerroksen kolmiosta! Me muutettiin n. vuosi sitten samassa kerroksessa kaksiosta toiseen, jossa oli parempi pohjaratkaisu. Oli muuten miellyttävin muutto ikinä, etenkin kun meillä oli avaimet molempiin asuntoihin pari viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä on muuttoaikaa kaksi päivää, joilta joudutaan maksamaan vuokraa päällekkäin. Vähän nihkeää, mutta onneksi on lyhyt matka raahata tavaroita! :)

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!