lauantai 2. elokuuta 2014

Shottihommia

Joka vauvan trendituote on shottilasi! 


"Saisinko yhden veden. Raakana kiitos!"
Tuollainen keskeltä hieman kapeampi istuu hyvin vauvan käteen. 
Huomatkaa taidokas sensurointi, sponsored by Paint


Mutta se, miksi edes kaivoin shottilasit ylähyllyltä pölyttymästä, oli tietenkin jäätelön valmistaminen vauvalle! Onhan meillä mehujäämuotitkin, mutta ne ovat vauvan tarpeisiin nähden vähän liian suuret. Shottilasivinkin taisin bongata Sormiruokailijat -ryhmästä. Sieltähän ne parhaat vinkit yleensä tulevatkin.

Tein Pikkuleijonalle jätskiä laktoosittomasta turkkilaisesta jugurtista ja banaani-persikkasoseesta. Sitä olisi toki voinut makeuttaa vaikka agavesiirapilla, mutta Pikkuleijona tykkää yhdistelmästä sellaisenaankin. Varreltaan paksumpi vauvalusikka sopii jäätelötikuksi vallan mainiosti.

Ja vastaanotto oli...
.....
.....
....
....
....


(Ilme toimii hyvänä sensurointina, eikös?)


Pikkuleijona tykkäsi kyllä jäätelöstä sinänsä, mutta raivostui sen kylmyydestä. Raukka yritti juuri puhjenneilla ylähampaillaan haukata siitä. Jätskinsyönti sujuikin sitten leppoisammin, kun hän tajusi läärätä siihen ensiksi kätensä, josta nuolla sen pois. Meniköhän tässä jäätelön idea nyt vähän hukkaan? ;)

********************************************************

En ole ehtinyt testaamaan tätä vielä Pikkukarhulla, joka on ollut maalla isänsä kanssa _koko viikon_! Yhden yön ovat käyneet viikolla kaupungissa viettämässä. Oivoi. On jo kauhean kova ikävä. Onneksi hän tulee huomenna kotiin, ja ensi viikolla onkin luvassa MUUMIMAAILMA! Oh noes!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!