keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

rv 29+0 ja hankintoja

Muutama päivä sitten se tapahtui jälleen: Pikkukarhu otti askeleita! Tällä kertaa hän tepsutteli kolmen-viiden askeleen sarjoja. Nyt vaan ilmeisesti odotellaan toiset kaksi viikkoa uusia kävelyharjoituksia, hän ei nimittäin ole sen jälkeen enää suostunut ottamaan askeltakaan. Ihme tyyppi!

Kävimme myös morjenstamassa hammashoitajaa. Käynnin tarkoituksenahan siis on, että hoitaja antaa hampaidenhoito-ohjeita sekä tsekkaa pikaisesti lapsen hampaat. Saimme kiitosta hyvästä hampaiden hoidosta, mikä meidän tapauksessamme tarkoittaa tutin ja tuttipullon poisjättämistä, hampaiden säännöllistä harjausta kahdesti päivässä sekä xylitol-pastillien käyttöä. Kariestartuntaa ollaan yritetty välttää parhaamme mukaan, mutta valitettavasti läheiset eivät aina ole olleet niin tarkkoina tässä asiassa, vaikka olemmekin yrittäneet heille siitä muistuttaa. Pikkukarhulle on tarjottu ruokaa, josta joku muu on jo haukannut. Toivottavasti nämä muutamat kerrat eivät ole aiheuttaneet altistusta...

******************************

Lasketun ajan lähestyessä kovaa kyytiä (tai siltä se ainakin tuntuu) olen pikku hiljaa alkanut hommata puuttuvia juttuja sekä kaivaa Pikkukarhun vanhoja esille. Paljon ei tarvitse hankkia, vaikkakin myin aika paljon Pikkukarhun pienimpiä vaatteita pois aikoinaan. Äitiyspakkausta ei otettu tällä kertaa, olen saanut kestovaippoja muualta ja makuupussin ajattelin ostaa äitiyspakkauskirppikseltä, koska se kuosi on niin suloinen.

Eniten on tullut hankittua kestovaippajuttuja:

NB-kokoiset villikset, jotta kestoiluun päästään heti laitoksella

Tuoreimman äitiyspakkauksen kestoista Imse Vimsen taskuvaippa imuineen. Taskun reisiosioita saa kivasti pienennettyä neppien ansiosta!

Myllymuksujen all-in-on

AIO:ssa on ulosvedettävä tuplaläppä

Doomoo Softy imetystyyny löytyi erittäin edullisesti ja hyväkuntoisena Facebookin kirppikseltä. Pikkukarhua imettäessä jaksoin asetella sohvatyynyjä tueksi, mutta eihän ne kauhean ergonomisia olleet. Jos nyt pääsisi vähemmillä niskakivuilla...

Sarjassamme turhakkeet: leikkimatto, jonka päällä olevalla jalustalla vauva pystyy pyörimään mahallaan. Edullinen kirppislöytö!

Rock rock \,,/

Royal Kestojen hoitoalusta, jossa on kosteussulku. 

 Alennusmyynneissä tuli käytyä siitä huolimatta, että vihaan shoppailua kaupoissa! Ja oikein mainioita löytöjä sieltä jäikin käteen:
Mies tahtoi ostaa minulle hääpäivälahjaksi kengät ja myös valita ne itse! Yritin ehdottaa jotain järkeviä ja mukavia kenkiä, mutta mies tahtoi ostaa jotkut menevämmät popot. Ei ollenkaan paha valinta ;)

...ja tässä meni taas yksi periaate, nimittäin minä-en-ikinä-osta-Crocseja -periaate. Nämä nyt vaan sattuu olemaan ihan taivaallisen tuntuiset meikeläisen turvonneissa kintuissa! 

Ballotin second hand puolelta löytyi 12 eurolla monta uudenveroista paitaa Pikkukarhulle. Varsinkin tuon ylimmäisen paidan värit ovat ihanat!

Softshell -takki Pikkukarhulle syksyksi Lindexiltä

Ohut, hiukan vettähylkivä anorakki Pikkukarhulle Lindexiltä

Neulepaita Pikkukarhulle Lindexiltä

Vanuhaalari Myttyselle Lindexiltä

Tuplapakkaus kietaisubodyja Lindexiltä (ei tosin alennuksessa...)

Ylisöpöt "farkut" Myttyselle Lindexiltä (joo, ei nämäkään kyllä ale)

Sukkia. En osannut käyttää potkareita tai puolipotkareita Pikkurkarhullakaan, joten näille tulee varmaan nytkin käyttöä...

Osa bodyista on väriltään ei-niin-unisex, että taidanpa jättää ne nyt esittelemättä ;) Suurin osa tutuista kyllä tietää, kumpaa sorttia meille on lupailtu, mutta pidetään se nyt blogissa kuitenkin salaisuutena loppuun saakka. Yritän ainakin!

******************************

Munakoisomaha! 

rv 28+3

******************************

Olemme nyt hermolomalla täällä vanhempieni luona. Tässä eräänä aamuna nukuin hieman pidempään, ja pappa oli hoitanut Pikkukarhua mamman käydessä kylillä. Pappa oli sitten rakentanut lastenaltaasta ja tyynyistä Pikkukarhulle "tyynärin"... jonne Pikkukarhu sitten samana iltana kömpi ja nukahti. Karhunpesä!


3 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä sulla on jo noin iso maha :) oli se iso jo viikolla 23 :)
  Onko sulla kohtu eteenpäin?

  VastaaPoista
 2. Sitä minäkin ihmettelen :D ei mulla taida kohtu olla eteenpäin, mut sen sijaan mulla on lyhyt selkä. Ei mahdu kasvamaan mihinkään muualle vissiin. Ja edellisestä synnytyksestä on niin vähän aikaa, että kohtu venyy herkemmin ja siksi mahakin näyttää isommalta tai jotain :)

  VastaaPoista
 3. Komee masu. :) ja ihania ostoksia ja erityisen ihana Pikkukarhu ja Karhunpesä. <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin!