maanantai 19. maaliskuuta 2012

33+6 neuvola

... Ja karsee fiilis. Ei muuten, mutta kun en ole saanut nukuttua kunnolla useampaan yöhön! Alkaa tosissaan verottaa noin rikkonaiset unet. Ei yhtään helpota se, että tänään olisi vihdoinkin se tentti.

(Ehkä noihin rikkonaisiin uniin on ihan hyvä alkaa tottua pikkuhiljaa :D )

Neuvolassa oli taas eri täti, missä lie oma tällä kertaa. Sain kuitenkin avauduttua siitä, miten tahdottaisiin miehen kanssa synnytykseen tukihenkilöksi ystävä, joka on kätilö. Sehän ei periaatteessa onnistu TAYSin säännösten mukaan, kun isän lisäksi tukihenkilönä voi toimia vain ja ainoastaan doula. Poikkeuksia ilmeisesti tehdään niin, että on käytävä pelkopolilla ruinaamassa ensiksi... Neuvolan täti oli kuitenkin sitä mieltä, että ihan turha on laittaa lähetettä pelkopolille tuon asian takia, vaan ehkä sen voisi sopia. Kun kyseessä on vielä kätilö! Lupasi soitella ja kysellä asiaa, ihanaa. Olisi niin parasta, jos ystävä pääsisi mukaan tukemaan miestä. Mies on itse sitä mieltä, että tämä ystävä on ainut ja oikea vaihtoehto meidän "doulaksi" synnytykseen.

Neuvolassa ei sinänsä mitään uutta, mitä nyt painonnousu oli hidastunut ja sf-mitta pudonnut tasan keskikäyrälle. Vauva on siis ilmeisesti lisännyt painoaan, mutta meikeläiselle ei ole tullut ylimääräistä, kiitos fiksun syömisen ja liikunnan.

rv 33+6 (32+0)
rr 120/68 (118/64)
paino 67,8kg (67,6), +108g/vko
sf 30cm (28)
syke 145
liikkeet ++
raivotarjonta
pissa puhdas

Nyt ruokaa, unta ja viime hetken tenttiin lukeminen. Huomenna saa jo rentoutua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!