torstai 6. maaliskuuta 2014

Kuvien laiton käyttäminen

Taas on käynyt ilmi tapaus, että raskauskuviani on esitelty netissä ominaan! Voi helvetti, että ketuttaa! Uusissa kuvissa on vesileima, mutta vanhempiin en ole jaksanut niitä laittaa jälkikäteen.

SINÄ, JOKA KOPIOIT JA KÄYTÄT KUVIANI: VOIT OLLA VARMA, ETTÄ KAIVELEN SINUT ESIIN TAVALLA TAI TOISELLA! Tekijänoikeuslaki on laki, jonka rikkomisesta seuraa rangaistus. Kannattaa vähän miettiä, mitä tekee.

Niin harmillista kuin se onkin, niin olen alkanut miettiä blogin sulkemista kokonaan tai ainakin lukijoiden rajaamista kutsuttuihin. Ei vaan jaksais.

Iso kiitos teille, jotka vinkkaatte moisista väärinkäyttötapauksista! Olette kultaisia <3

4 kommenttia:

 1. Ihmiset on kummallisia... odotuskuvien luvaton käyttäminen jo suorastaan sairasta, tai ainakin säälittävää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Sairaan säälittävää, etten sanoisi. En yhtään yllättyisi, jos kaiken takana on tälläkin kertaa joku teinilikka.

   Poista
 2. En pysty edes käsittämään miten joku menee käyttämään jonkun toisen raskauskuvia?!?! Miksi ihmeessä?!

  toivon todella, että et lopeta. Järkyttävää mennä johonkin pidemmän aikaa seuraamaansa blogiin pienen tauon jälkeen ja huomata että blogi on mennyt salasanan taakse ja olet auttamattomasti out. Noissa pitäisi olla sellainen keino, että saisi pitäjään yhteyden sähköpostilla että voisinko vielä päästä mukaan seuraamaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!

   Jos nyt sellaiseen ratkaisuun päätyisin, niin yrittäisin kyllä tavoittaa aktiivisimmat lukijat ennen sulkemista tavalla tai toisella. Katsotaan. Toisaalta ei viitsisi sulkea tätä anonyymeiltä, koska moni eksyy Googlen kautta katsomaan vaippajuttuja tai oman värin kasvatusprojektipostauksia. Tusinaan mahtuu aina yksi mätämuna, se kai olisi vaan pakko hyväksyä.

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!