sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kaikkialta sitä kuviaan löytääkin...

Bloggerissa on sellainen hauska ominaisuus, että blogin omistaja pääsee näkemään, kuinka paljon kävijöitä blogissa sekä eri postauksissa on ja mistä kävijät blogiin tulevat. Sen tähden löysin myös paikan, jonne kuvani oli luvatta laitettu omanaan. Oli melkoinen yllätys, että kyseessä oli goSupermodel -sivusto! Eli hyvin nuorten tyttöjen oma yhteisö. Ennemmin olisin veikannut esimerkiksi Demin foorumia. Onneksi "Gosun" käyttäjät eivät aivat purematta nielleet "kiwa" nimimerkin postausta "oon raskaana", vaan kaivelivat Googlen kuvahaun avulla esiin blogini ja alkuperäisen kuvani. Kiitos vaan sille, joka keskusteluketjusta tuli vinkkaamaan asiasta minulle. En tiennyt, olisiko pitänyt itkeä vai nauraa lukiessani ko. viestiketjua. 

Varsinkin tämä erään keskustelijan kommentti pudotti minut pallilta totaalisesti:

"Taas tämmöne! Oikeest eiks teil tyhmillä huomionkipeillä idiooteilla oo muuta tekemistä ku tulla roskaamaan forkkii tämmösellä sanonko millä??!! Tost näkyy niin hyvin et toi on muokattu photoshopilla. Ja jos on raskaana kaikki tietää et ei voi käyttää tavallisii- tai urheiluliivejä (sul on tos kuvan urheiluliivit) vaan pitää käyttää raskausliivejä."

Mä en tiennyt, että pitää käyttää raskausliivejä :'''( :D 

************************************************

Voi morjens. Piti tulla postaamaan ihan Oikeita Asioita, mutta jääköön ensi viikkoon. Postaus tuplarattaista on muutamia kuvia ja loppuhiomista vaillle valmis! Ja Bummareiden tuunaamisestakin voisi sanoa sanasen, ne kun on kaikki jo tuunattu.


2 kommenttia:

  1. Origamit rokkaa! Tilasin sisätaskuja käyttöön. Meillä kun toimii parhaiten sisävaippa+pul :) Saa nähä kauan jaksan vielä kestoilla. Ehkä sitä ite on vaan nykään niin väsynyt että haluais päästä mahdollisimman vähällä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä! Jos väsyttää liikaa, niin sitten vaan osakestoilua tai viikko vapaaksi kestoista kokonaan. Ei kannata olla liian ehdoton, vaan kuunnella omaa jaksamistaan :) Me siirryttiin harsoista sisävaippoihin ja villiksiin juuri siitä syystä, että ne ovat kaikista kätevimmät ja helpoimmat pienelle vauvalle. Nykyään meillä on kahden lapsen pul- ja sisätaskut täytettävänä ja pestävänä, sinä sitä hommaa vasta onkin :P

      Poista

Kiitos, kun jätät viestin!