lauantai 14. heinäkuuta 2012

Bumgeniushulluus iski!

Mun on aivan PAKKO saada lisää niitä Bumgeniuksia!

Joten... heittäydyin googlen ihmeelliseen maailmaan, vaikka olisi pitänyt etsiä häihin biisejä. Halvimmalla taitaa päästä tilaamalla ulkomailta, esimerkiksi Amazonissa all-in-one one size (neppareilla) vaipan hinnaksi tulee vähän päälle 14€ kappaleelta JA ilman rahtikustannuksia.

Tykkään kyllä käytössä tarroista enemmän, mutta toisaalta tarrat taitaa mennä nopeammin huonoksi käytössä?


Paree varmaan siirtyä takaisin biisilistan väsäämiseen, ettei kohta ole tulossa iiiisoa pakettia Amazonista ja miljoonan kilometrin mittainen luottokorttilasku... 6 kommenttia:

 1. En tiedä miksi, mutta minua alkoi kiinnostaa sinun etunimi.

  VastaaPoista
 2. Tilasin juuri 12 kpl Bumgeniuksia käytettynä. Jännityksellä odotan ovatko meidänkin pojalle sopivia... :) Lukemieni käyttäjien kokemusten perusteella vain kuivumisaikaa on moitittu, mutta muuten on kehuttu kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti soppii teillekin :) Mä en oikeastaan ole kiinnittänyt tuohon kuivumisaikaan huomiota, pistän yleensä päivällä satsin vaippoja kuivumaan ja otan käyttöön seuraavana aamuna. Siinä ajassa ovat kyllä kuivuneet, paitsi nyt, kun on niin saakelin kosteat kelit... ei meinaa mitkään vaatteet kuivua!

   Poista
  2. Oi voi. Tänään sain vihdoin Bumgeniukset käyttöön pestyäni ne ensin. Ekan vaipan kanssa meni hyvin, kun tuli vaan pissaa, mutta toisen vaipan kanssa tuli taas kerran kakkakatastrofi. Puntin raosta tuli läpi sekä bodylle, housuille, että lakanalle. Liian ohuet reidet siis edelleen. Mies jo manasi, että yhtäkään kestovaippaa en enää saa ostaa. Kunpa tuo nyt tuosta vielä muuttuisi iloksi. Bumgeniukset kyllä oli aivan uudenveroisessa kunnossa, joten myytyä ne varmasti saa halutessaan eteenpäin, mutta silti harmittaa vietävästi. :(

   Oikein hyvää hääpäivää! :)

   Poista
  3. Älä vielä luovu toivosta! Kyllä ne reidet siitä nopeasti paksuuntuu ja voit ottaa bummarit käyttöön :) Itsehän kiroilen nyt noita nappibummareita, ois pitänyt ostaa enemmän tarrallisia... nakkisormen painajainen!

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!