maanantai 7. toukokuuta 2012

Kestovaippakatastrofiyö

Viime yö menikin sitten vähemmän hyvin, kiitos kyljellään nukuttamisen! Meille ei siis ohjeistettu mitenkään tuosta nukuttamisasennosta, mutta eilen kätilöystävä sitten sanoi, että kyljellään olisi parempi. Meidän poika puklailee aika paljon..

No, pistettiin taas yöksi All-in-one -vaippa, millainen oli ollut edellisenäkin yönä. Sieltä sitten löytyi kainaloon asti märkä vauva ja märkä peti seuraavalla syöttökerralla! Vaippa falskasi selkeästi lahkeesta. Ajattelin sen johtuvan siitä, että laitoin vaipan ehkä liian löysälle. Uutta petaria ja lakanaa kehiin vaan ja uus AIO päälle, tiukemmalle.

Sama uudestaan.

Kertisvaippa päälle, pyyhe petariksi ja lakanaa paikalleen. Mies siirtyy sohvalle nukkumaan, kun on menossa aamulla töihin.

Päivällä testasin sitten harsoa lisäimulla ja laitoin villapöksyt jalkaan. Se tuntui pitävän hyvin! Eli olisikonhan ongelma nyt ollut sitten se, että meidän pojalla on aika tosi ruipelot jalat... ja on muutenkin niin solakka. Jatkamme harjoituksia :)

Kätilöystävä tuli kylään ja "pääsin" käymään lenkillä aurinkoisessa säässä! Voi että mä nautin! Kävelin reippaasti sellaiset 5km, ja tuli kyllä niin valtavan hyvä olo. En malta odottaa, että pääsen vaunuttelemaan!

Harjoiteltiin myös kylvetystä ystävän ohjeistuksella. Isän kylvettäessä poika oli oikein tyytyväinen ja kakkasi miltei heti veteen :D Sitten, kun tuli mun vuoro, ei poika enää niin kovin kylpemisestä pitänytkään (vaihdettiin tietty vesi tässä välissä, toim.huom.) Olihan se aika jännittävää touhua!

Nyt tuo pikkumurmeli availee silmiään, täytyypä pistää tissibaari pojalle auki ;)

Edit. Ei sittenkään. Voin siis kertoa vielä, että kävin lenkin jälkeen vaa'alla:

Lähtöpaino ennen raskautta 57kg
Paino juuri ennen synnytystä 72,5kg
Paino ~10h synnytyksen jälkeen 67,5kg
Paino 5vrk synnytyksen jälkeen 63,8kg

En siis millään tavalla aio laihduttaa tai ole muuten huolissani painostani (tiedän, että jotkut siellä olette tästä huolissanne ehkä...) On muuten vaan mielenkiintoista seurata, miten nopeasti paino tippuu ja keho palautuu synnytyksen jälkeen! Toivon, ettei imetyksessä lähde liikoja, koska en halua näyttää miltään nälkäkurjelta häissä :)

2 kommenttia:

  1. Mikä AIO oli kyseessä? Olen hamstrannut erilaisia kestovaippoja ja kauhulla odotan edessä olevia omia käyttökokemuksia. Hirvittää että olen ostanut aivan vääränlaisia vaippoja, jotka falskaavat mennen tullen. Kääk.

    VastaaPoista
  2. BumGenius ja Dimooo. Mä uskon, että nuo alkaa toimimaan paremmin sitten, kun pojan jalat vähän pulskistuu. Harso+lisäimu+villikset toimii ihan loistavasti, ne kun saa kiristettyä sieltä "lahkeensuusta" :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin!