tiistai 20. joulukuuta 2011

Rakenneultra

Tänään oli vihdoinkin se kauan odotettu rakenneultra!

Aluksi tyyppi lepäili rauhassa kädet pään alla, mutta kun ultraus alkoi, niin johan tuli vipinää kinttuihin. Tyyppi hengaili perätilassa, ja ultraaja tsekkasikin heti ensimmäiseksi sukupuolen, kun tuli niin hyvä sauma.

Aika vahva lupaus sukupuolesta siis saatiin! <3


Melkoista voimistelua se koko ultraus olikin, ja kuviksi kotiin saatiin otokset pienestä jalkapohjasta sekä avoimesta suusta ja osasta nenää. Välillä pidettiin kävellä kiinni polvesta, välillä taas venytettiin jalkoja sammakkomaisesti. Kaikki oli rakenteiden osalta kunnossa, istukka takaseinässä. Mittojen suhteen oltiin pari päivää jäljessä edelliseen ultraan nähden, mutta ultraaja sanoi sen olevan normaalia. Myös se, että olemme molemmat miehen kanssa melkoisen lyhysiä, voi kuulemma vaikuttaa asiaan. Painoa nökösellä oli 333g :)

Onni-Ilona on innostunut voimistelemaan varsinkin iltaisin, kun äitee yrittää nukkua. Olen jo tuntenut ensimmäiset potkut pitäessäni kättä vatsan päällä. Miehen yrittäessä ei taas mitään kuulu. Taitaa kiusata iskää!

Vielä kaksi päivää ja sitten alkaa erittäin ansaittu kahden viikon loma! On alkanut jo hiukan henkisesti väsyttää töissä, joten latautuminen tekee hyvää. Voi olla, että verenpaine laskee ja paino nousee tällä lomalla ;) Neuvola kun on heti pyhien jälkeen 27.12...

Ystävä ( <3 ) yllätti tuhdilla vauvanvaatepaketilla, joten nyt niitä pikkuisia vaatteita alkaa olla melkoisesti joka puolella. Lomalla olisi ihanaa käydä läpi kaikki pahvilaatikot ja komerot sekä lajitella vaatteet. Pitäähän sieltä erotella ne selkeästi toisen sukupuolen vaatteet pois ;)

Tässä vielä pötsikuvia viime viikolta (rv 19+5 / 15.12.11):


4 kommenttia:

 1. Kyllä voi vatsan koossa olla hurjia eroja. :) Itselläni nyt rv 18+3 ja kovin paljon ei vielä vatsaa erota - paitsi iltaisin. Jostain syystä iltaa kohti se aina turpoaa. Oletko sinä huomannut eroa aamun ja illan välillä?

  VastaaPoista
 2. Iltaisin on selkeästi isompi maha turvotuksen takia ;) Minulla on normaalistikin ulospäin työntyvä pinkeä pallomaha, joten en ihmettele yhtään tätä keissiäni tässä vaiheessa :D

  VastaaPoista
 3. Anteeksanteeks tää, mutta joku käyttää tota sun toista raskauskuvaa yhellä nettisivustolla, ja sä et varmaan oo ollu kolmea vuotta raskaana? :DD
  Se valittelee jotain et ''Joo toi blogihan on mun, oon siis kolmatta vuotta raskaana''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä?! Voi perhana, että ihmiset osaa olla persreikiä! Kiitos sulle tuhannesti, että kerroit!

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!