keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Pajumaja, ihanuuksien aarreaittaOlen hehkuttanut tamperelaista lempiliikettäni Pajumajaa pitkin toreja ja turuja, joten se ansaitsee myös arvoisensa blogipostauksen. Tätä aivan Tampereen ytimessä sijaitsevaa suloista pientä putiikkia ei nimittäin kannata missata! Pajumaja on lapsiperheiden vaihtoehtoinen erikoisliike. Älä anna luokittelun hämätä, kyseessä ei nimittäin ole mikään ituhippiperheiden liike! ;)Haluatko suosia pieniä kivijalkaliikkeitä? Kotimaisuutta? Paikallisia valmistajia? Pajumajasta nimittäin löytyy runsaasti niin kotimaisia kuin tamperelaistenkin tekijöiden tuotteita. Paikallisista mainittakoon esimerkiksi Onnikas (jonka kestovaipat ovat varmastikin yksi suosituimmista kotimaisista tällä hetkellä), INTOA desing, Nöpsis, Papu, Pisama desing, Kanelimaa...


Liikkeestä löytyy herkullisia tekstiilejä, erilaisia lastenhoitotuotteita sekä luonnonmukaisia leluja, lastentarvikkeita ja pesuaineita. Lasten lisäksi tuotteita on suunnattu myös vanhemmille. Pajumaja tarjoaa myös kotimaisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten kauniita kodintuotteita sekä paperi ja pientavaraa, kuten kortteja ja julisteita. Paperitavaroista varsinkin Onni ja Ilona ovat olleet oma suosikkini lasten ollessa vauvoja. Esimerkiksi katselukortit ovat oiva lahjaidea vauvalle!


Pieni, mutta sitäkin viihtyisämpi liike kätkee sisälleen kattavan ja ammattitaitoisen palvelun. Liikkeessä asioidessa tuntee aina olevansa tervetullut, ja saa mainiota palvelua niin tuotteiden esittelyn kuin suosittelunkin suhteen. Mikäli shoppailu uuvuttaa, voi antiikkisohvalle istahtaa juomaan kupillisen teetä tai hauduketta ja lukemaan lehtiä. Pajumajaan on myös tulossa oma kirjastohylly, josta voi lainata opuksia raskauteen, synnytykseen, imetykseen, kestovaippailuun ja vastaaviin aiheisiin liittyen. Hyllystä löytyy jo kasvissyöntiä käsittelevää kirjallisuutta.
Pajumajassa voit myös täyttää oman lahjatoivelistan, aivan kuten hullaantuneet morsmaikut tekevät Stockalla. Näin ristiäis- ja syntymäpäivälahjoja etsiskelevät mummit ja kummit osaavat ostaa varmasti mieluisia lahjoja Pajumajasta. Ihana idea!

Mikäli et itse pääse paikan päälle shoppailemaan, klikkaile itsesi liikkeen Facebooksivuille. Voit tilata postituksen kuvagalleriasta löytyville tuotteille, eikä postimaksun lisäksi peritä muita toimituskuluja. Huomaathan kuitenkin, että jotkin tuotteista ovat uniikkikappaleita, eikä niitä välttämättä ole saatavilla useampaa. Kannattaa siis olla nopea, mikäli bongaa sivujen kautta jotain pakko-saada-tuotteita!
Kestovaippailusta ja kantamisesta kiinnostuneelle Pajumaja on oikea taivas. Itse olen tilannut useamman uuden Onnikkaan AIO-vaipan Pajumajan kautta. Liikkeessä on nimittäin kansio, josta voi myyjän kanssa katsella erilaisia kuosi- ja materiaalivaihtoehtoja Onnikkaan vaipoille, myös tietenkin sisä- ja taskuvaipoille. Parasta on opastus, sillä vaipan tilaaminen on välillä vaippakonkarillekin haastavaa, kun useista erilaisista materiaaleista on valittava juuri se oikea. 


Pari vaippaa olen myös vienyt korjattavaksi Pajumajan kautta, sillä he kunnostavat kuminauhavikaisia ja saumoistaan kärsineitä vaippoja. Tällaista palvelua monet kyselevät netissä, joten kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä Pajumajaan, mikäli vaippasi kaipaavat pientä tuunausta.
Jos et ole päässyt kestovaippainfoihin tai kaipaat muuten opastusta kestovaippailussa, ota yhteyttä Pajumajaan. Sähköpostilla tai soittamalla voit varata ajan tunnin mittaiseen kestovaippainfoon itsellesi ja vaikkapa ystävillesikin. Toki henkilökunta neuvoo ja opastaa muutenkin, mikäli töiltään vain ehtivät. Pajumajan kestovaippahyllyllä ei joudu pähkäilemään sormi suussa.


Uusien kestovaippojen lisäksi Pajumajasta löytyy provisiomyyntihylly, jonne otetaan myyntiin 35% provisiolla kestovaippoja, kantoliinoja ja kaikenlaista muuta Pajumajan ideologian mukaista tavaraa. Tätä mahdollisuutta kannattaa hyödyntää niin osto- kuin myyntiaikeissakin! Kirpparihyllystä olen bongannut useita ihania vaippoja, joita en harmikseni ole voinut enää ostaa.


Kantovälineistä Tula on yksi suosikkirepuista. Pajumajassa voit sovittaa standardi- ja taaperokokoista Tulaa sekä vauvatukea ja jatkopalaa asiantuntevalla opastuksella. Jos hyllystä ei suoraan löydy mieleistä kuosia, voit jättää tilauksen Pajumajaan. Voit myös vuokrata Tulaa tai kantoliinaa pientä panttia vastaan. Vuokraukseen kuuluu opastus, tietenkin.


Eikä siinä vielä kaikki... Pajumajasta voi tietenkin tilata pesuaineita, shampoita, hoiteita, käsienpesunesteitä sekä suihkugeelejä isoissa viiden ja 10 litran kanistereissa. Kestovaippailijat ilahtuvat isoista ruokasoodatilauksista, joita tehdään aika ajoin. Kysy lisää Pajumajasta!

*************************
               Pajumajan Facebooksivut              


Aleksanterinkatu 30 
33100 Tampere


044 489 0891
ansku@pajumaja.fi


Avoinna: ma-pe 10-18
la 10-16
su suljettu
**************************

P.s Pajumaja lahjoitti arvontaan Nöpsiksen valmistaman ihastuttavan kestoliinan, jota voi käyttää rättinä tai vaikkapa imuna kestovaipassa!

Osallistu arvontaan jättämällä kommenttikenttään nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Arvonta suoritetaan 30.11.14 :)9 kommenttia:

 1. Oii! Tuolta löytyy PaaPiin leluja! Mulla on PaaPii-verhot lastenhuoneessa. Ihanan näkönen kauppa! Arpaonnea toivon. -Suvi (makelsuv-ät-gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Ah, Pajumaja on ihana paikka - vaikka itselläni ei ole lapsia sieltä löytyisi vaikka mitä kivaa mukaan :')
  - Katja (katja.kaasalainen@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. On ihana kauppa, sieltä on löytynyt omalle taaperolle ja lahjaksi kivoja tuotteita! Mm. mehujehu on ihan hitti :) albinoanni(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihana kauppa! Harmi ettei meidän kaupungissa ole vastaavaa. Toki hyvä ekokauppa meiltäkin löytyy, mutta aivan noin kattavaa valikoimaa ei ole. Netistä joutuu sitten summissa tilaamaan kaikkea.

  Mutta siis arvontaan mukaan minäkin! :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon niin huono käymään näissä "pikkukaupoissa", kun ahdistaa mennä tuplarattailla ja ilman niitä en ole melkein koskaan liikenteessä ;)

  Arvontaan!
  - Sini (sinitytti@gmail.com)

  VastaaPoista
 6. oh.. Täällä olisi kesällä pitänyt käydä!

  Arvontaan.. suviapo@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Jo vuoden pitänyt käydä, mutta aina kaupungilla käydessä unohtanut...

  Arvonnassa myös mukana :)

  VastaaPoista
 8. täällä myös!
  reksutin@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin!