lauantai 30. maaliskuuta 2013

Salainen odotusblogini

Pidin alkuraskauden ajan salaodotusblogia. Jos haluatte lukea alkuraskauden tunnelmista, käykääpäs kurkkaamassa: 


Enää en aio päivittää tuota, vaan jatkan odotusjuttuja täällä. Yhden blogin ja yhden pikkuterroristin hoitamisessa on jo ihan tarpeeksi hommaa meikeläiselle...

8 kommenttia:

 1. No jo ihmettelin kun ei tullunna postauksia! Salaisuuksia! :-)

  VastaaPoista
 2. Onko uudelle tulokkaalle säästetty PK:n vaippoja? Kerkeäisitkö jossain vaiheessa tekemään uutta kestovaippapostausta? Edellinen näyttäisi olevan lokakuulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki, oikeastaan kaikki S-L -koon vaipat on tallessa :) Alkuunhan me käytettiin harsoja, niin oonkin nyt hankkinut jonkun verran nb-sisävaippoja tulokkaalle. Jos vaikka olisi vähän pulleammat reidet ;)

   Otin jo kuviakin seuraavaan vaippapostaukseen, vielä kun ehtisi istua alas sitä kasaamaan :) Ei kyllä taida olla paljon mitään uutta, kun meillä mennään pitkälti noilla one size -vaipoilla, jotka menee sinne ~16kg saakka. Mut yritän kehitellä jotain uutta sanottavaa!

   Poista
  2. Mulla on Bumgeniuksen one size -AIO:ja, mutta en voi uskoa että pystyisin niitä käyttämään enää kovin pitkään. Nytkään se ei enää mahdu mikäli laittaa lisätäytettä. Käytänkin niitä vain sellaisina hetkinä, kun pitää saada puhdas vaippa vaikka tunnin ajaksi. Vähän kalliiksi tulivat, kun mulla on niitä 12 kpl. En kyllä silti malta niitä poiskaan myydä. Kuten en mitään muitakaan vaippoja. Jotain huonoksi havaittuja tietysti voisi myydä, mutta eipä sitä tiedä vaikka ne sitten olisivatkin mahdollisella toisella lapsella toimivia.

   Poista
  3. Siis joo, noi AIO:t ei kyllä mene meilläkään enää kovin pitkään, mutta taskuvaipat joudutaan vieläkin pienentään reisistä. Minkäs kokoinen teidän muksu nyt on?

   Poista
  4. 10 kk neuvolassa pituutta oli 74,9 cm ja painoa 10 kg 695 g. Ruumiinrakenteeltaan sellainen lihaksikas. Reittä ja vatsaa löytyy, mutta silti joutuu kiristelemään vaippoja monesti reidestä, etteivät falskaa.

   Poju lähti viikko sitten kävelemään! :) Varovaistahan se vielä on ja hyvin pieniä matkoja. Jos vähänkään pidempi matka pitää mennä tai on kiire, niin konttaamalla mennään vielä.

   Poista
  5. Mä en yhtään tiedä, minkä kokoinen PK on nyt, kun viimeinen neuvola on ollut 8,5kk ikäisenä :) Kyllä se varmaan yli kymmenen kiloa jo painaa...

   Oi, onnea uudesta taidosta! Meillä mennään tukea pitkin kovaa kyytiä :)

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin!