keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Tunnustan!


Huma_nist oli sitä mieltä, että blogissani on ainesta! Kiitos! Olenkin katkerana katsellut, miten muut tekevät näitä blogeissaan ;)

1. Kiitä tunnustuksen lähettänyttä bloggaria. 

2. Jaa tunnustus kahdeksalle muulle bloggarille.

Ketähän sitä sitten muistaisi moisella...  Sointu, tyttönen tuolta, Jenni Maria, Kepulaisen äiti, YksisMaijuJälkeläisen tekijä ja Minna ansaitsevat ainakin tunnustuksen! Älköön he koskaan lakatko kirjoittamasta.

3. Ilmoita heille haastavasi heidät mukaan.

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

~ Olen ollut kahviaddikti lapsesta saakka. Muistan eräänkin kerran, kun tulimme päiväkodista (olin eskarissa) ja kiirehdin suoraan kahvinkeittoon. Kun hyppäsin alas keittiöjakkaralta, tippui lasinen pannu lattialle... itkin lohduttomasti!

~ Olen muuttanut pois kotoa 17-vuotiaana ensirakkauteni kanssa yhteiseen kämppään. Kadun sitä nyt, olisi pitänyt pysyä vanhempien helmoissa lukion loppuun saakka! Sitä paitsi asuin niin lähellä vanhempiani, että kävin siellä lähes päivittäin ;)

~ Lapsena halusin sisäoppilaitokseen. Ja silmälasit. Ja hammasraudat. Jep.

~ Kun tulen kotiin, otan heti kaikki korut pois (myös sormukset), pistän tukan kiinni ja vaihdan kotilökärit päälle. Näytän kotona hampuusilta 99% ajasta.

~ Rutinoidun helposti. Syön joka aamu saman aamupalan (kaksi ruisleipää juustolla ja kurkulla, kahvia, jugurttia), hoidan aamutoimet tismalleen samassa järjestyksessä ja ripustan pyykit aina samalla "kaavalla" (kyllä, esimerkiksi vaippapyykin kuivumaan laittamiseen on tietty systeemi). Lapsen myötä ovat rutiinit alkaneet muuttua, enkä enää ahdistu niin helposti, jos joku muuttuu. Olen siis joustavampi!

~ Haaveammattini on kirjailija tai toimittaja, vaikka kirjallinen ilmaisuni onkin aikamoista kuraa.

~ En ole ikinä edes maistanut maksalootaa.

~ Minulla on hahmotushäiriö. Törmäilen jatkuvasti (yleensä olkapää tai lantioluu paukahtaa kipeästi ovenkarmiin), eksyn tutussakin kaupungissa helposti, kun en hahmota ilmansuuntia... ja autolla ajaminen on aika uuvuttavaa. En pysty hahmottamaan kokonaisuutta, nopeuksia tai etäisyyksiä, joten kaupungissa ajaminen on tooooosi ahdistavaa. Olen teiden tukko, tralalalalaaa! Maantieajo on ihan ok, vaikka mun turvavälit muihin autoihin onkin varmaan kilometrin luokkaa.

1 kommentti:

Kiitos, kun jätät viestin!