lauantai 18. helmikuuta 2012

Löllöily alkaa

Niinhän siinä sitten kävi, että sairaslomaa napsahti äitiyslomaan saakka. Loppujen lopuksi olisin kuitenkin joutunut hakemaan saikkua iskiaskipujen takia, kun en meinannut enää kyetä kävelemään kunnolla! Psykan lääkäri kirjoitti sitten varsinaisen syyn takia myös iskiskivut sekä supistelut syiksi sairaslomalle. Töissä annoin tosiaan muiden paitsi pomon ymmärtää, että jään pois iskiaksen takia... Eipä noita sairauskertomuksia viitsi alkaa selvittämään, kun ihmisten suhtautuminen kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön on mitä on.

Nyt fiilis on ihan ok. Pääsin myös polin kautta vertaistukiryhmään, joka on tarkoitettu psykiatrian poliklinikan palveluja käyttäville odottaville äideille. Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai, ja ensimmäistä kertaa menen jo ylihuomenna. Ihan kiva päästä kuulemaan ja jakamaan ajatuksia muiden samassa tilantessa olevien kanssa!

Onneksi on paljon piristäviä asioita! Uusi koti on I-H-A-N-A! Täällä on niin paljon kodikkaampaa, kuin edellisessä kämpässä! Vauvan huonekin on jo suurimmalta osin valmiiksi järkätty, kiitos ihanan mieheni <3 Olin serkun luona käymässä, niin sillä aikaa hän oli käynyt ostamassa Ikeasta maton ja verhot (mitä olin siellä aiemmin katsellut), kasannut pinnasängyn sekä hakenut hoitopöydän. Ostimme hoitopöydän sikahalvalla käytettynä, kun vessassa ei tosiaan ollut tilaa hoitotason lisäksi vauvan tavaroille. Vaatekaappi pursuaa vauvanvaatteita, joten ihan heti ei pesemis- ja silittämishommat lopu. Ensi viikolla voisin aloittaa sen rumban!

Ja vaunut! Ne on niiiiiiiin mahtavat! Työnneltiin ne kotiin anoppilasta tässä männäviikolla. Oli juuri sopivasti aurattu kaikki lumet jalkakäytävälle tieltä, joten sai kokea sen lumessa työntämisen riemun! Heittoaisa osoittautui heti hintansa arvoiseksi, kun vaihdoin isommat pyörät eteen työntämisen helpottamiseksi. Pikkupyörät saa myös lukittua, etteivät vispaa ihan miten sattuun.

Olen muuten koko ajan laskenut raskausviikkoja hieman ristiriidassa laskettuun aikaan, sillä neuvolan lasketun ajan (1.5.) mukaan nyt olisi jo 29+4, eikä 29+0. Päätin nyt sitten siirtyä käyttämään tuota neuvolan laskettua aikaa raskausviikoissakin, kun sen mukaan sitten menee esim. yliaikaiskontrollit sun muut. Sitä paitsi, ei tunnu yhtään hassummalta olla yhtäkkiä neljä päivää laskuissa edellä ;) Kohti kolmeakymppiä mennään notta rytinällä!

Varsinkin iltaisin alkaa vatsassa melkoiset bileet! Ainakaan vielä tyyppi ei ole kääntynyt raivotarjontaan, joten saan välillä taputella toista päälaelle :) välillä tuntuu, että hän aikoo tulla nahasta läpi!

On se aika muumi!
rv 29+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät viestin!